A tavalyi év végén megjelent újgenerációs széria sikeresnek bizonyult, ami mellé megérkezett az Alldocube iPlay 50S is, ami még alacsonyabb árával próbál meg véget vetni a magas árú termékeknek.

Az Alldocube iPlay 50S munkára, tartalomfogyasztásra és egy kis játékra is használható az Unisoc T606 CPU-nak köszönhetően, ami az AnTuTu-ban 151.000 körüli pontszámra képes. A 10.1 colos megjelenítő IPS technológiát használ, így remek betekintési szögeket kapunk, ami 1280 x 800 pixeles felbontással rendelkezik.

A fém ház minőségi érzetet sugall, a táblagépben található memória mérete 4GB, ami bőven elegendő sok játéknak, de munkára és tartalomfogyasztásra is elegendő. A belső tárhelyének mérete pedig 64GB, de ha ez a nagy kapacitás is kevésnek bizonyulna, maximum 2TB-os microSD memóriakártyát is használhatunk.

A kijelző fölé 2, míg a hátlapra egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. Természetesen van 2.4 és 5GHz-es WiFi, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a BDS, GPS, GLONASS, BEIDOU kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is alkalmas. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően SIM kártya is használható.

A két hangszóróval is rendelkező, fém házas táblagép Android 12 rendszert futtat, magyar nyelvű menüvel ellátva. Az akkumulátora 6000mAh kapacitással rendelkezik. A kuponos akcióban jelenleg 119.99$-ba, azaz 43 ezer forintba kerül.

Alldocube iPlay 50S

🔹Kupon:7LF4NVPN

ALLDOCUBE iPlay 50 4G LTE Tablet PC

🔹Kupon:7BNPMQLO

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás