Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Száras/vizes Xiaomi porszívó, miniPC, monitor, billentyű és sok minden más is.

BMAX B3 8GB/256GB (2022) mini PC

A laptopjairól ismert BMAX újra egy kisméretű mini számítógépet készített, a BMAX B3 (2022) már nem a lassú Intel Atom, hanem egy Intel® Jasper Lake N5095-as processzort használ.

A géphez már csak egy billentyűzetre, egérre és persze monitorra lesz szükség és már használhatjuk is! 8GB DDR3 memóriával látták el a gépet, ami mellé még egy 256GB-os M.2 SSD meghajtót is kapott. Ennek köszönhetően, ha pénztárcánk engedi, bármikor nagyobbra cserélhetjük vagy akár egy 2.5 colos SSD vagy HDD is beszerelhető.

Processzorból az alacsony fogyasztású Intel® Jasper Lake N5095 CPU-t használja, ami négy magos és maximálisan 2.9GHz-es órajelre képes, a grafikai feladatokat az Intel HD Graphics látja el.

A BMAX B3 Mini PC-t ellátták négy USB3.0, két HDMI csatlakozót, microSD, gigabites LAN és fülhallgató csatlakozóval is. A kis gépen előtelepített Windows 11 operációs rendszer találtható. A BMAX B3 Mini PC európai szabványú adapterrel 189.99$-ba (676.000 forintba) kerül az áfa és vámmentes európai raktárból.

BMAX B3 8GB/256GB (2022) mini PC európai raktárból

🔹Kupon:7HFREXOY


Programozható gombokkal újít a Redragon K625P-KB mechanikus billentyűzete

USB-C porton keresztül csatlakoztatható az RGB ledes billentyűzet, ami mechanikus kapcsolókkal lett felszerelve. A gombok eltávolíthatók és a kapcsolók cserélhetők az egész billentyűzeten, ha a blue switch-ek helyett másikat szeretnél.

Anti-ghosting, fém ház és programozható gombok az angol kiosztású mechanikus klaviatúrán, ami még egy analóg, tekerhető szabályzót is kapott. A 94 gombos billentyűzet Windows XP/Vista/7/8/10/11 kompatibilis, így a legújabb operációs rendszerrel is használható. Számos billentyűzetet készített a Redragon, ezek közül ez a modell is áfa/vámmentesen rendelhető meg az európai raktárból.

Redragon K625P-KB mechanikus billentyűzet

Redragon billentyűzetek és más termékek


A 32 colos KTC H32S17 remek árral érkezik, hiszen a kuponos akcióban 97 ezer forint a 165Hz-es, ívelt kijelzős gamer monitor

A 32 colos monitor igazán pénztárcabarátra sikeredett, azon felül, hogy az AMD és Nvidia féle FreeSync és G-Sync funkciót is támogat. QHD felbontása mellett (2560×1440) 165Hz-es képfrissítéssel rendelkezik.

8 bites színmélység, 99%-os sRGB színtér lefedettség és HDR10 technológia is került a nem csak játékosoknak szánt megjelenítőkbe, melyeknek igazán különleges és pozitív tulajdonsága, hogy magyarországi raktárból szállítják ki őket.

Az ívelt panel jobb láthatóságot biztosít és egy játékra termett monitornál található csatlakozókon sem spórolt a KTC. Így például a 32 colos modellen található egy USB, HDMI2.0 (144Hz), két darab DP 1.2 és audió kimenet is található. Az európai rakárból postázott monitor a kedvezmény kóddal 239€-ba, tehát mai árfolyamon számolva 97 ezer forintba kerül.

32 colos 165Hz-es KTC H32S17 ívelt monitor

🔹Kupon: NNNKTCH32S17


Lenovo B002 elektromos fogkefe fekete és rózsaszín változatban

A Lenovo B002 letisztul megjelenésű, szónikus, elektromos fogkefe három sebesség fokozattal és 4 különböző tisztítási móddal és 38000-45000 rezgés/perc erősséggel. Vízálló kivitelt kapott, a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy váltsunk fogást és 2 perc, azaz az ideális fogmosási idő után automatikusan lekapcsol.

Itt nem indukciós töltőt kapunk, hanem az alján található kis ajtó mögött találjuk meg a microUSB portját, amivel 3 óra alatt feltölthetjük az akkumulátorát, amivel 30 napig használhatjuk!

A Lenovo B002 elektromos fogkefe 21.99$-ba kerül

🔹Kupon : 6ZTITD7BYC


Baseus gigabites LAN átalakító

A Baseus USB-A vagy USB-C portos LAN HUB jól jön, ha a mostani trendnek megfelelően a laptop már nem rendelkezik RJ45-ös csatlakozóval, de jó volna azt vezetékre kötni.

Az USB porton keresztül csatlakoztatható elosztó választható fém és olcsóbb műanyag kivitelben is. A letisztult külsejű modellek 1000mbit/s sebességet tudnak maximálisan elérni a LAN kábelen keresztül, ami jól jön, ha egy szakadozó vagy gyenge WiFi-n tudunk csak az internetre kapcsolódni.

A legolcsóbb Baseus elosztó 17$-ba


Xiaomi Osotek vezeték nélküli porszívó és padlófelmosó

A Xiaomi Osotek termék egy vezeték nélküli elektromos porszívó és felmosó, ami új szintre emeli a takarításról alkotott elképzeléseinket. Az Osotek forgó, kefe szerű fejet és beépített víztartályt is kapott, hogy a lehető legegyszerűbb módon végezzünk a takarítással.

Két víztartállyal is rendelkezik, a nagyobb adagolja a tiszta vizet a padló felmosásához, a mási tartályba gyűjti a már elhasznált, piszkos vizet. Ennek köszönhetően nem csak a padló lesz szárazabb, de a fej is egy állandó „mosási” fázison megy keresztül.

Természetesen porszívóként is használható, amivel 8000Pa szívóerő érhető el. A padlófelmosót természetesen európai raktárból rendelhetjük meg és a mellékelt adapter, amivel a 4000mAh kapacitású akkumulátort feltölthetjük.

Xiaomi OSOTEK H200 Horizon Wet Dry Vacuum Cleaner

🔹Kupon: NNNH200YEAR

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás