Az ILIFE L100 is egy pénztárcabarát robotporszívó, ami az olcsóbb modellek palettájának választékát szélesíti padló feltörlés funkcióval, LDS lézeres letapogató szenzorral és mobiltelefonos alkalmazással.

Az LDS, azaz lézeres letapogató szenzorral könnyen tud tájékozódni a lakásban, hogy felismerje a tereptárgyakat és akadályokat egyaránt. A 2000Pa szívóereje mellé 2900mAh kapacitású akkumulátora segíti, hogy sokáig képes takarítani, aminek köszönhetően 90 percig képes üzemelni.

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát. 450 milliliter kapacitású portartályába a felszívott piszkot, szintén 300 milliliteres víztartályába pedig a feltörlésre alkalmas folyadékot tárolja, hogy az alján található felmosó moppal feltörölje a padlót.

Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból 80 ezer forintért!

ILIFE L100 okos robotporszívó felmosó funkcióval

🔹Kupon : ILIFEL100GKB

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás