A Tronsmart Halo 100 európai raktárból, ingyenes szállítással rendelhető a 60 watt teljesítménnyel rendelkező Tronsmart Halo 100, amit RGB színnel is meg tudtak bolondítani. Az IPX7 védettség pedig a véletlen vízbe ejtéstől is megvédi.

A rácsozott burkolat alatt bújnak meg a 60 watt zenei teljesítményre képes hangszórók, amiből egy mély, két közép és egy magassugárzó benne kapott helyet.

A friss és energiahatékony Bluetooth 5.3 kapcsolat mellett, amivel nyílt terepen akár 15 méteres hatótáv is elérhető, kezeli az HSP / HFP / A2DP /AVRCP profilokat és az SBC audiokodeket.

Beépített 12000mAh akkumulátora USB-C porton keresztül tölthető fel 5V/2A teljesítményű adapterrel, ami maximum 18 óra használatra elegendő. A füllel is felszerelt hangszóró RGB világítása a mobiltelefonos alkalmazásból változtatható.

A Tronsmart Halo 100 94.99$-ba kerül a kedvezmény kóddal európai raktárból

🔹Kupon: 23RABBIT3

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás