Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Rubik kocka méretű PC, matracporszívó, jégkaparó és sok minden más is.

Andeman multifunkciós jégkaparó

A tél mindig megköveteli az autósoktól, hogy legyen náluk valamilyen eszköz, amivel a jeget és havat el lehet távolítani az autóról. Az Andeman 37.6 col hosszúságú 3 az 1-ben eszköze épp ilyen.

Seprű fej sűrű sörtékkel, az ellenkező oldalán gumi lehúzó a szélvédőre, a végén pedig jégkaparóval ellátva. A teleszkópos nyél kihúzható, így 74 centiről 95.5 centisre növelhető a mérete, amivel egy szélesebb/hosszabb autó tetejéről is letakarítható a hó. Vagy akár lekaparható a jég egy magasabb járműről, akár teherautóról is. Az Andman terméke európai (CZ) raktárból 24$-ért vásárolható meg.

Andeman multifunkciós jégkaparó


Proscenic T20 air fryer

Mindhárom termék közös jellemzője az árat csökkentő kedvezmény kupon, illetve az európai raktár, ahonnan áfa és vámmentesen rendelhetők meg.

Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható termék a Proscenic konyhai kiegészítőkre fókuszáló terméke a kedvezmény kóddal sokkal kevesebbe kerül. A 27 ezer forintos termék 3,5 literes kapacitással rendelkezik, kis mérete miatt pedig nem foglal nagy helyet, hiszen csupán 33.7 x 25.2 x 31.7 centiméter méretű oldalakkal rendelkezik.

Süld krumpli, grillcsirke, hal, marha, sertéshús vagy zöldségek, ezek mind-mind elkészíthetők a Proscenic sütőjében. Az olajmentes használathoz forró levegőt használ, amit a ventilátorának segítségével 360 fokban képes forgatni az étel körül, hogy minden oldalról megfelelő hőt kapjon a sütéshez.

Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő. Az európai szabványú aljzatnak hála idehaza is használhatjuk és az EU raktárnak köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg 89$-ért!. Ha kíváncsi vagy mit is tud egy olajmentes sütő, olvasd el korábbi tesztünket.

Proscenic T20 sütő 89$-ért


Az infravörös hőmérő 29$-ba kerül

Otthon is hasznos egy infrás hőmérő, amivel a lakás vagy ház szigetelését ellenőrizhetjük, hogy hol távozik a meleg levegő a hideg hónapokban. Így fény derülhet a szigetelési vagy nyílászáró problémákra is.

Ezáltal pedig azonnal láthatjuk, hogy esetleg az ablak szigetelésével van probléma vagy esetleg hol csapódhat le a pára a lakásban a hideg falak által, amit egy ilyen hőkamerával megvizsgálhatunk. A hőmérő 2 darab 1.5V-os elemmel működik. Infravörös szenzort kapott és a lézere 12 pontra képes mérni -50 Celsius és +800 Celsius fok között.

Az infravörös hőmérő 29$-ba kerül


90$-os olcsó táblagép európai raktárból

A BDF M107 10.1 colos kijelzője FullHD felbontást kapott. Memória és tárhely fronton nem lehet okunk panaszra. A belső tárhely mérete 32GB és még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, memóriából pedig 4 gigabájttal gazdálkodhatunk. A BDF M107 az UNISOC SC9863A modellje mellett tette le a voksát, a 8 magos processzor maximális órajele 1.6GHz.

A kijelző fölé 2, míg a hátlapra egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videó hívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Természetesen kapunk 2.4GHz-es WiFi-t és Bluetooth 4.1 kapcsolatot is.

A két hangszóróval szerelt táblagép Android 10 rendszert futtat. Az akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik. Az előrendelői akcióban jelenleg 89.99$-ba kerül az áfa és vámmentes európai raktárból.

BDF M107 táblagép 89.99$

BDF M107 táblagép+tok 94.99$


GMK NucBOX mini számítógép

Minden hardver elem megtalálható a GMK NucBOX mini számítógépében, ami nem sokkal nagyobb, mint egy Rubik-kocka. Csak egér/billentyűzet és egy monitor kell hozzá és máris használható az akár zsebben is elférő apró számítógép.

Ez az igazi mini PC, hiszen csak 6.2 x 6.2 x 4.2 centiméteres méretekkel rendelkezik. Így még arra is alkalmas lehet, hogy bárhova magunkkal vihessük. A kis gépen a Microsoft Windows 10 operációs rendszere fut. A feladatok megoldásáért az Intel Celeron J4125 négy magos processzora felel, ami maximálisan 2.7 gigahertzes sebességre képes. A PC kis méretébe még egy ventilátor is helyet kapott, hogy kordában tartsa a CPU által termelt hőt.

Memóriából 8 gigabájtnyi LPDDR4 modult kapunk, a belső tárhelyet pedig egy 128GB-os SSD meghajtó szolgáltatja, ami M.2-n keresztül csatlakozik. A GMK NucBOX mini számítógép nem csak kicsi, hanem keveset is fogyaszt, hiszen az alacsony fogyasztású processzorának köszönhetően akár 10W-tal is beéri.

Csatlakozók közül kapunk fejhallgató kimenetet, memóriakártya olvasó nyílást, USB Type-C portot, amit ebben az esetben csak a gép (tápellátására) használhatunk, két USB3.0 és egy HDMI portot is. A vezeték nélküli kapcsolatok közül Bluetooth 4.2-t kapunk, az internetre pedig a 2.4 és 5GHz-es hálózaton keresztül csatlakozhatunk. A GMK NucBOX mini számítógép előrendelhető a Banggood webáruházból, ami jelenleg 179$-ba kerül.

A GMK NucBOX mini számítógépet itt találod meg


Deerma CM1900 UV sterilizáló atkaporszívó

A Deerma CM1900 UV sterilizáló porszívó 6000Pa szívóerővel rendelkezik, különböző fejeket mellékelnek, hogy a kisebb otthoni porszívózás vagy autó takarítás is könnyebbé váljon.

A Deerma UV sterilizáló több módot is bevet a tisztításhoz, így nem csak cserélhető fejeket kapunk a szövetek alaposabb kitisztításához a szívóerő mellé, hanem UV világítást is. Az UV fény csírátlanító hatása már régről ismert, így akár a baktériumokat is képes likvidálni. amivel a port és az elhalt hámsejteket távolíthatjuk a textilszövetek közül, amiben a felcsatolható fejen lévő rezgőmotor is segít, hogy mikró rezgésével fellazítsa a szövet szálak közötti szennyeződéseket és poratkákat.

A Deerma CM1900 UV sterilizáló atkaporszívó 67.99$-ba kerül európai raktárból  (Germany) ingyenes szállítással


Olcsó okosóra 3200 forintért

Az óra olcsósága ellenére kapott zenevezérlő módot, pulzus és véroxigénszint mérést, üzenet/hívásértesítést és a mozgásunkat is nyomonkövethetjük a különféle sport módoknak köszönhetően.

IPX minősítéssel nem rendelkezik, de talán ez megbocsájtható bűn egy ilyen alacsony árú termék esetében. Az 1.44 colos érintőkijelző szerencsére már egy IPS panel, így a betekintési szögekre sem lehet majd panaszunk.

A vékony kivitelnek és a szilikon szíjnak köszönhetően a mérlegen csupán 35 grammot nyom az Y68. A bluetooth kapcsolat által párosítható a mobiltelefonnal, a 100mAh kapacitású akkumulátora 3-5 nap készenléti időre elegendő energiával látja el. Az alacsony ár a sötétkét modellre vonatkozik, bár a többi variáns sem sokkal drágább.

Az olcsó okosórát itt találod meg

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás