A Liectroux ZK901 pénztárcabarát modellje, 88 ezer forintos áron kínál porszívózást, padló feltörlést, LDS lézeres letapogató szenzort és mobiltelefonos alkalmazást is.

LDS, azaz lézeres letapogató szenzorral szerelték fel, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban és felismerje a tereptárgyakat és akadályokat. A 6500Pa szívóereje mellé 5000mAh kapacitású akkumulátora segíti, hogy sokáig képes takarítani.

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát. 450 milliliter kapacitású portartályába a felszívott piszkot, szintén 450 milliliteres víztartályába pedig a feltörlésre alkalmas folyadékot tárolja, hogy az alján található felmosó moppal feltörölje a padlót.

A por és víztartály két külön kiegészítő, így porszívózás után át kell tenni a folyadékkal telit, de ez az alacsony árát nézve megbocsájtható hiányosság, hogy nem egybeolvadva készítették el a tartályokat. Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból 88 ezer forintért!

Liectroux ZK901 okos robotporszívó felmosó funkcióval 219$

🔹Kupon : HEKKAZK901

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás