Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Fűthető sál, építhető Xiaomi autó és sok minden más is.

TENGOO fűthető sál

A korábbi 11 ponton fűthető TENGOO kabát után itt van az elektromosan fűthető sál is, ami 6400 forintba kerül. A két színben kapható sál 25, 35 és 45 Celsius fokig fűthető fel a három lépéses kapcsolója által.

Az USB portban végződő kábel a sál egyik végébe van elrejtve, amihez egy power bankot kell csatlakoztatni az áramellátásért.

TENGOO fűthető sál

🔹Kupon : BG0c2d8e


IMILAB EC3 kamera

A 1080p, azaz FullHD felbontással rendelkező kamera 2.4Ghz-es WiFi-vel rendelkezik, így a mobiltelefonos alkalmazással könnyedén vezérelhető. Ennek köszönhetően pedig otthonról távol is ránézhetünk a kamera által látott képre.

Nem csak vezeték nélküli kapcsolaton, de LAN porton keresztül vezetéken keresztül is kapcsolóhatunk hozzá. A videófelvételt microSD kártyára rögzíti, amiből maximálisan 256GB méretűt képes fogadni. IP66 minősítéssel is rendelkezik, így nyugodt szívvel használhatjuk kültéren és akár -20 és +60 Celsius fokban is képes működni, tehát a hideg téli napokon is használhatjuk.

Az EU csatlakozóval rendelkező modellt ellátták éjszakai móddal is. A felvételekért IR érzékelőt is kapott, amivel teljes sötétségben is 10 méteres távolságig képes ellátni. A WiFi-nek köszönhetően pedig képes jelzést küldeni a mobiltelefonunkra, ha a kamera mozgást érzékel. A kuponnal 59.99$-ba kerül, amit az európai raktárból (CZ) áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

Az IMILAB EC3 kamera kültéri kamerát itt találod meg

🔹Kupon : BGXIFD108


TOPSHAK TS-WS1 elektromos ágaprító

A beépített 55 literes tartályába tekintélyes méretű aprított anyag fér be, így könnyedén feldarabolhatjuk a levágott gallyakat ágakat, hogy aztán komposztáljuk vagy mulcsként használjuk majd fel vagy elvitessük a zöldhulladékkal.

A kerekének köszönhetően sokkal könnyebben szállítható, motorja 2800 wattos. Az európai raktárból (CZ vagy PL) áfa és vámmentes, a kedvezmény kóddal pedig sokkal olcsóbb, csak 98$-ba kerül.

TOPSHAK TS-WS1 elektromos ágaprító

🔹Kupon : BGbf22ee


Redmi A1 mobiltelefon európai raktárból

A globális piacra szánt Redmi A1 6,52 colos kijelzővel érkezik, amely a noccsos vonalat követi, felbontása 1600 x 700 pixel (HD+). A választott processzor a MediaTek Helio A22-ös, ami mellé 2GB LPDDR4 RAM és 32GB RAM tároló párosul.

Kamera fronton dupla optikás rendszerrel rendelkezik a hátsó fertályon, amely egy 8 MP-es elsődleges érzékelőt és egy 2 MP-es másodlagos érzékelőt tartalmaz. Az előlapon egy 5 MP-es kamera található a szelfikhez és a videóhívásokhoz.

Az egyéb funkciók közé tartozik a két SIM-kártyás 4G támogatás, a 2.4GHz-es WiFi, a Bluetooth 5.0, GPS, 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó és a MicroSD-kártyanyílás. A műanyag hátlap alatt egy 5000mAh kapacitású akkumulátor kapott, amit 18W teljesítménnyel lehet tölteni. A kedvezmény kóddal 37 ezer forintért vásárolható meg európai raktárból.

Redmi A1 mobiltelefon


Klatre LS1 csontrezgéses fülhallgató

Klatre egy fiatal cég, akik meglepő módon egy termékkel vannak jelen a csontrezgéses fülhallgatók piacán. Azonban máris számos szabadalommal rendelkeznek, többek között „BoostBass™1.0 Stereo Sound” névre keresztelt megoldással, amivel kiváló basszussal és nagyobb sztereó lefedéssel rendelkeznek.

Nem a fülbe kell illeszteni a hangszórót, hanem a fül elülső részére kell helyezni. Az IP55 védettséggel rendelkező Klatre L Series LS1 Bluetooth 5.2 adatkapcsolatot használ, így nem csak a késleltetés minimális, de energiatakarékosabban is képes üzemelni. Gyorstöltéssel is rendelkezik, így 1 óra alatt 8 órányi használatra elegendő energiát pumpálhatunk bele az akkumulátorába.

Nem csak zenehallgatásra, hanem beépített mikrofonjaival telefonbeszélgetésre használható, ebben segít az ENC külső zaj csillapítás is.

A Klatre LS1 99.99$-ba kerül a gyártó honlapján lehet megvásárolni

Az NMR10 kóddal 10$ kedvezmény jár


A Roborock S5 Max itt még mindig olcsóbb, mint idehaza

A Roborock S5 Max az európai rákból fehér színben érhető el. Kissé átdolgozták a fizikai gombokat, és ami merőben új, lecserélték a sörtékkel ellátott oldal kefét és helyette szilikon lapátokkal teli modellre váltották azt.

A portartály 460ml kapacitású és szerencsére egyszerre porszívózhatunk és moshatunk fel az S5 Max-szal. Megnövelték a víztartály kapacitását is, ami több, mint a kétszeresére nőtt. 140-ről 290 milliliter lett a felhasználható folyadékmennyiség. Szintén a felmosást érintette a telefonos alkalmazásból vezérelhető vízadagolás beállítás, amit most már három előre beállított értékből választhatunk ki.

Az elődből megmaradt az 5.200mAh kapacitású akkumulátor és a 2.000Pa szívóerő is. A szoftverét ellátták szoba felismerő funkcióval is, ami azért fontos, mert már külön a szobákra is beállíthatunk egyéni takarítási tervet is, hogy mikor, melyik nap takarítson ki és melyik szobában mosson fel. Teljesen feltöltött állapotban 120 perc működésre, illetve 200 négyzetméternyi terület kitakarítására alkalmas a Roborock S5 Max. A dolga végeztével, vagy ha takarítás közben lemerülne, automatikusan rááll a dokkolójára és feltölti az akkumulátorát. Majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A telefonos alkalmazásnak köszönhetően természetesen Android és iOS eszközzel is használhatjuk. Így lehetőség nyílik a porszívó LDS, lézeres szenzora által látott képet ellenőriznünk a telefonon vagy kiadni neki a takarítási utasításokat. Beállíthatunk időzítőt is, hogy reggel 8 órakor induljon el takarítani. De mivel WiFi-n keresztül az otthoni hálózatunkhoz kapcsolódik, ezért a telefonos alkalmazással akár a munkahelyünkről is elindíthatjuk, hogy mire hazaérünk a vendégekkel, a porszívó takarítson ki és mosson fel.

A CZ raktárból áfa és vámmentesen, a kedvezmény kóddal pedig olcsóbban vásárolhatod meg.

Roborock S5 Max robotporszivó

🔹Kupon : BGb436ff


Xiaomi távirányítós, építhető versenyautó

LEGO mintára összeállítható az elektromos motorokkal felszerelt versenyautó, ami 33 centiméteres hosszúsággal rendelkezik.

A 2000mAh kapacitású akkumulátora újratölthető, a bluetooth kapcsolatnak köszönhetően pedig a mobiltelefonos applikáción keresztül irányítható.

Xiaomi távirányítós, építhető versenyautó

🔹Kupon: NNNXMCAR12

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás