A ROZI ST-511 ahhoz képest, hogy az őrölt kávé lefőzése mellett kompatibilis a kapszulás Nespresso és Dolce Gusto termékekkel is, csak 23 ezer forintba kerül.

Az áfa és vámmentes európai raktáras kávéfőző, a kuponnal 23 ezerért

Hozzá tartozó kupon: AFAE9954F423

A ROZI ST-511 19Bar nyomás kifejtésére képes, az európai szabványú csatlakozókval szerelt modell víztartálya 0.6 liter űrtartalommal rendelkezik, a tetején található gombokkal kiválasztható, hogy rövid vagy hosszú kávét szeretnénk főzni.

Az adaptereknek hála számtalan fajtájú és ízvilágú forró italt készíthetünk magunknak, hiszen a ROZI kávéfőzőjébe Nespresso és Dolce Gusto kapszulát is betehetünk, de ezen kívül őrölt kávét is lefőzhető vele. A kávéfőző a kedvezmény kóddal 23 ezer forintba kerül, amit az európai (Germany) raktárból áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

ROZI ST-511 kávéfőző

🔹Kupon : AFAE9954F423

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás