A TENGOO új kabátja, ami egy külső akkumulátorról üzemeltethető, 7 különböző méretben kapható. Különlegessége, hogy 11 pozíciós melegítéssel és három zónával látták el.

A kabát 100%-ban poliészterből készült és vízhatlan külsővel látták el. A fűtőszálak szinte a teljes hát és nyak, váll és más ruházatokkal ellentétben a has vonalon is helyet kaptak.

Különlegessége, hogy kívül, mellmagasságban található vezérlőgombból három is helyet kapott, így nem csak a fűtés mértéke, de a különböző zónák is kiválaszthatók.

A kabátban található USB porthoz csatlakoztatható egy powe bank, amivel 25, 35 és 45 Celsius fok hőmérsékletre állítható be a több méretben is kapható ruhadarab, ami a kuponnal 45.99$-ba kerül.

A TENGOO fűthető kabátot találod meg

Kupon: BGab75e8

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás