A Proscenic A8 SE a feltörekvő gyártó kisméretű légtisztítója, ami könnyedén felveszi a versenyt a Xiaomi és BlitzWolf termékeivel. EU raktáras és a kuponnal olcsóbb!

A Proscenic A9 légtisztítót mi is kipróbáltuk

Az A8 SE felveszi a versenyt a nagyokkal, ami a levegőben található allergén anyagok 99.97%-át is képes kiszűrni és egy óra alatt egy 25 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjét képes átmozgatni.

A 100 mikron méretű részecskéket, azaz az egy tized milliméter nagyságú apró szennyeződések már könnyedén szállnak a levegőben, így be tudjuk lélegezni őket, de ezek még túl nagyon ahhoz, hogy komolyabb gondot okozzanak. Megtapadnak az orrüregben, a nyálkahártyákon, és ha kifújjuk az orrunkat, akkor főként ezeket az apró oda nem illő szennyeződéseket távolítjuk el. A baj akkor kezdődik, ha nem 100 mikronos szemcsékről beszélünk, hanem 10 vagy 2.5 mikron méretű részecskékről. A 4 mikron alatti méretűek már bejutnak a tüdőnkbe is, a 2.5 mikron méretűek viszont nem csak, hogy bejutnak, de nehezen is ürülnek ki onnan.

A telefonos alkalmazással távolról is vezérelhető, hogy akár a hazafelé vezető úton is bekapcsolhatjuk a légtisztítót. Maximális teljesítményen is csak 28 wattot fogyaszt, így ez fontos lehet azoknak, akik odafigyelnek a villanyszámlájukra. A Proscenic A8 SE légtisztítóhoz kedvezmény kódunk van és az áfa/vámmentes európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg 22 ezer forintért, ingyenes szállítással.

Proscenic A8 SE okos légtisztító

🔹Kupon : 76AAAJZD

A nagobb Proscenic A9 okos légtisztító a kuponnal pedig csak 30 ezer forintba kerül

🔹Kupon : PROSCA9

A9 tartalék szűrő európai raktárból

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás