Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Légtisztítók, fülhallgató, okosóra és sok minden más.

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Youth Edition

A Redmi széria mindig az az alacsonyabb árú termékeket foglalta magában. Nincs ez másként a Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Youth Edition esetében sem, ami fejlett vezeték nélküli kapcsolattal, alacsony árral és zajszűréssel hívja fel magára a figyelmet.

A Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Youth Edition a kis energiaigényű Bluetooth 5.2 kapcsolatot is támogatja, amivel nagyon alacsony lesz a késleltetés, ami főként játékoknál lehet szembetűnő.

A fekete töltőtok letisztult formát kölcsönöz, ami a beépített akkumulátorával akár 18 óra zenelejátszásra elegendő kapacitással rendelkezik. A fülesek egy feltöltéssel 4 óra zenelejátszást képesek biztosítani.

A Buds 3 Lite Youth Edition érintésérzékeny vezérlést és IP54 vízállóságot és 6 milliméteres drivereket kapott. Beépített mikrofonjaival elérhető a CVC zajcsökkentés is. A kedvezmény kóddal csak 12 ezer forintba kerül.

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Youth Edition

🔹Kupon :AD1B30CDEB80

___________________________________________________________

Csak 18 ezer forint a Redmi TV Bar Speaker Soundbar

Redmi Soundbar

Xiaomi Redmi TV soundbar 30W teljesítményre képes, így már-már majdnem képes megrezegtetni a vitrinben a poharakat, ha valami akciódús filmet nézünk. A két darab 45×80 milliméteres hangszóróval szerelt Xiaomi Redmi TV Bar-t ellátták Bluetooth 5.0 kapcsolattal is, de a vezetékes megoldások közül találunk rajta AUX és optikai csatlakozót is.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően nem csak a filmek hangját, hanem rajta keresztül a mobiltelefonunkról is lejátszhatjuk rajta keresztül kedvenc zenéinket. 1.5 kilogrammos súlyának és vékony kialakításának köszönhetően nem csak a TV elé tehetjük le, de akár a falra is felszerelhető.

A Redmi soundbar az áfa és vámmentes németországi raktárból ingyenes szállítással 42$-ért, azaz körülbelül 18 ezer forintért vásárolható meg

___________________________________________________________

Xiaomi Mi Air Purifier 4 légtisztító európai raktárból

Valószínűleg hallottál már a Xiaomi légtisztítójáról, ha máshol nem, akkor tőlünk biztosan. Nem csak szót ejtettünk róla, hanem annó ki is próbáltuk a Xiaomi Mi Air Purifier 2 levegő tisztító berendezést, ami meggyőzött bennünket. Most itt van a fejlettebb testvér, a Xiaomi Mi Air Purifier 4 személyében, ami már egy OLED kijelzővel is büszkélkedhet. Így minden fontos adat leolvasható a levegőtisztaság mérésére is alkalmas eszköz megjelenítőjéről.

Az eszközön ugyanúgy megtaláljuk az érzékelő szenzorokat, amik megállapítják a szálló por mennyiségéből, hogy mekkora a helyiség szennyezettsége. Egy óra alatt 400m3 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan szűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. szennyeződéseket és a 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket maximum 48 négyzetméter alapterületű helyiségből.

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbó fokozatot is, amivel már a korábban említett 400m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt. A legnagyobb fokozaton is csak 29W a fogyasztása. A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt. A kuponnal olcsóbb, a szállítás ingyenes az európai (Germany) raktárból.

A Xiaomi Mi Air Purifier 4 46.000 forintba kerül

🔹Kupon : A73343EC43E5

___________________________________________________________

Oclean X elektromos fogkefe színes érintőkijelzővel 13 ezer forintért!

xiaomi oclean x _3

Xiaomi Oclean X elektromos fogkefe

🔹Kupon : AE358D7611F1

Az Oclean X 24,35 x 24,35 x 2,44 centiméteres méretekkel rendelkezik és 99 grammot nyom. Egy modern fogkeféhez illően a töltés is újítást kapott. A csomagban kapunk egy falra is szerelhető tartót, de állítva is tölthetjük a fogkefét, ami mágnesesen tartja a fogkefét. Azaz csak bele kell helyeznünk a fogkefét a töltőbölcsőbe a töltés megkezdéséhez. A 800mAh kapacitású akkumulátorát 2 óra alatt tölti fel.

xiaomi oclean x

Új rezgőmotort kapott, így elérhető egy alacsony rezgésszámú tisztítás is az érzékenyebb fogakért és a tisztítási funkciók száma is növekedett, hiszen már 20 fajtából választhatunk. Természetesen megmaradtak a minőségi 3D DuPont sörték és a fejeket szintén bármikor cserélhetjük, ha elhasználódnának.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően megmaradt a telefonos értesítés és használat ellenőrzése is, így a fogkefe képes jelezni nekünk, hogy mikor van szükség a fej cseréjére. A belsőt ellátták egy giroszkóppal is, ezáltal a fogkefe képes kielemezni a fogmosási szokásainkat is, hogy a lehető legalaposabb tisztítást végezzük.

A legnagyobb durranás kétség kívül az az érintőkijelző, amely nem csak kiváltja a funkciógombot, de ezen keresztül állíthatjuk be a különböző tisztítási metódusokat. A 0.96 colos megjelenítőt használva, akár egy okostelefonon, lapozó mozdulatokkal választhatjuk ki a különböző funkciókat. Az apró kijelző megjeleníti a tisztítás idejét és a giroszkópnak köszönhetően képes fogmosás közben kijelezni, hogy megfelelően tartjuk-e a fogkefét az alapos tisztításhoz. Ezt pontokkal is jutalmazza, hogy a még alaposabb tisztításra törekedhessünk.

xiaomi oclean x _2

Ahhoz képest, hogy mennyi újdonság került bele a Xiaomi Oclean X fogkefébe, nem kerül sokba és áfa/vámmentes EU raktárból küldik, a kuponnal 13 ezer forintba kerül.

______________________________________________________

70mai A400 autós kamera

Külsőre sok változás történt, az eddigi formát egy szinte négyzetalakú design váltotta, ami hráom féle színben is elérhető, hogy az autónk árnyalatához megfelelőt választhassunk.  A 70mai A400 kamera több újítást is kapott az elődökhöz képest. Ez a modell már alapesetben angol, orosz, kínai, japán nyelvű menüvel is rendelkezik. A maximális 2560 x 1440 pixeles felbontásáért a GalaxyCore GC2053 CMOS típusú szenzora felel, amellyel 30fps sebességgel rögzíthetjük a felvételeinket.

A 1440p felbontás mellet már 145 fokos látószöggel rendelkezik, hogy minél nagyobb látóterünk legyen a videófelvételek során. Természetesen megmaradt a WiFi kapcsolat és ennek köszönhetően a mobiltelefonos alkalmazás is, ahonnan könnyen elérhetjük a rögzített fájljainkat. Ahogyan eddig is, a felvételeket most is a microSD memóriakártyánkra rögzíthetjük, amit persze külön be kell szereznünk hozzá.

70mai A400 1

A beépített akkumulátora 500mAh kapacitással rendelkezik, ennek köszönhetően pedig igénybe vehetjük a parkoló funkciót is. Így amikor az autóval megállunk valahol és a gépjárművet magára hagyjuk, a kamera amint mozgást érzékel, rögzít egy pár másodperces felvételt. Ezzel pedig akár 24 órán át is képes magát energiával ellátni az apró akkumulátorának segítségével. Természetesen G-szenzorral is ellátták, így baleset következtében vagy hirtelen fékezéskor, a gyorsulási erők mérésének köszönhetően automatikusan vészhelyzeti felvételt készít.

70mai A400 2

A 70mai A400 autós kamerához természetesen kapunk egy microUSB kábelt, a felszereléshez szükséges kiegészítőket és egy szivargyújtós, USB porttal ellátott adaptert is. Szerencsére nem is kerül sokba, nem sokkal drágább, mint a kifutó modell. Az előrendelői akcióban a kedvezmény kóddal 23 ezer forintba kerül.

70mai A400 autós kamerát itt találod meg

🔹Kupon : AE358D7611F1

___________________________________________________________

Xiaomi Mi Watch Lite okosóra

xiaomi_mi_watch_lite_2.JPGAz óra Android és iOS rendszerű mobiltelefonokkal is használható, a Global Version modell kínai és angol nyelvű menüvel is rendelkezik. Megjelenésben az Apple Watch-ra hajazó okosóra 11 sport mód mérésére képes.

xiaomi_mi_watch_lite_5.JPG

xiaomi_mi_watch_lite_1.JPG

xiaomi_mi_watch_lite.JPG

Szilikon pántot kapott, az oldalain lekerekített edzett üveg alatt egy 1.4 colos, 320 x 320 pixel felbontású kijelzőt találunk. 5ATM vízállósággal rendelkezik, az érintőkijelzője mellett egy oldalsó fizikai gombot is kapunk. Mint minden okosóra, a Xiaomi Mi Watch Lite is képes hívás és üzenetértesítésre, lépésszámlálásra és alvásmonitorozásra, de ellátták optikai pulzusmérő szenzorral is.

xiaomi_mi_watch_lite_4.JPG

Energiatakarékos Bluetooth 5.0LE kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. GPS-szel (GPS/A-GPS/GLONASS ) is ellátták, így sportolás közben a helymeghatározást is bekapcsolhatjuk.

xiaomi_mi_watch_lite_3.JPG

A 230mAh kapacitású akkumulátorát feltöltve akár 9 napig is használhatjuk Xiaomi Mi Watch Lite okosórát. Az okosóra12.000 forintba kerül, amit az EU raktárból áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A Xiaomi Mi Watch Lite okosórát itt találod meg

🔹Kupon : A17616D7AB1F

____________________________________________________________

Xiaomi Air Purifier 4 Lite létisztító EU raktárból 39 ezer forintért

Xiaomi Air Purifier 4 Lite

🔹Kupon : AD613FCF5A39

A 24x24x53.35 centiméteres méretével körülbelül akkora, mint a gyártó első generációs légtisztítója. Egy óra alatt 380m3 levegőt képes megmozgatni, a szűrő hatékonyan szűri ki a levegőből a por, pollen, stb. szennyeződéseket és a 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

Több mód is választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbó fokozatot is, amivel már a korábban említett 380m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt.

A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt. A kuponnal olcsóbb (143,19$ ~ 47214 forint) a szállítás ingyenes az európai (Germany) raktárból.

Xiaomi Air Purifier 4 Lite

🔹Kupon : AD613FCF5A39

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás