A Blackview Oscal C80 nem csak olcsó, de 90Hz-es kijelzőt hoz 8GB memóriával és 128GB-os háttértárral.

A 6.517 colos kijelző az olcsó kategóriától eltérően már 90 hertzes képfrissítést is tud, az IPS panel felbontása 1600 x 720 pixel. Az 52.000 forintos készülék 8 gigabájt rendszermemóriát kapott, a belső tárhely mérete 128GB, amit microSD kártyával toldhatunk meg, ha szűkén lennénk az adott keretnek. Az Unisoc T606 processzor nyolc magos, Cortex-A53 magjai maximálisan 1.6GHz-re képesek, az AnTuTu benchmarkban 156.000 körüli pontszámra képesek.

Két SIM kártyát is használhatunk a telefonban vagy az egyik helyére helyezhetjük be a memóriakártyánkat. A mobiltelefon természetesen támogatja a 800MHz-es, B20-as LTE hálózatot is. Már Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, a helymeghatározáshoz pedig a Beidou, Galileo, Glonass, GPS műholdakat használhatjuk.

Az előlapra 8 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapon egy 50+0,3 megapixeles kamera kapott helyet. A biztonságról az ujjlenyomat olvasó gondoskodik, ami az oldalt található bekapcsológombba integráltak.

Az Android 12 rendszerben természetesen megtalálható a Magyar nyelvű menü is. A telefont pedig 5180mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amihez egy 18 wattos töltőt mellékelnek. A Blackview Oscal C80 mobiltelefon a kedvezmény kóddal 53 ezer forintba kerül.

A Blackview Oscal C80 mobiltelefont itt találod meg

🔹Kupon : HEKKABC80

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás