A Ugreen terméke megoldja azt a feladatot, hogy ne kelljen hosszan kábelezni, hanem az adó és vevő oldalt összepárosítva vezeték nélkül küldhető át a kép egyik eszközről a másikra.

Kompatibilis a Linux, Windows és MacOS rendszerekkel is és képernyő tükrözésre vagy kiterjesztésre is használható.

Az adó rész HDMI portba csatlakoztatható, amihez USB-C kell a tápellátásához. A vevő oldalon HDMI, VGA és 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is található, hogy hangot is levegyünk az extenderről. A továbbításhoz az 5GHz-es frekvenciát használja, amivel nyílt terepen 50 méterig képes továbbítani maximum 1920×1080 60Hz adatfolyamot, így egyszerűbbé válhat a prezentáció, játék vagy filmnézés is.

A kedvezmény kóddal 99.99$-ba kerül a Ugreen Wireless HDMI Extender

🔹Kupon : 6RD1NLGL

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás