Nem csak vezetékkel, de vezeték nélkül is használható a Redragon M910-KS RANGER LITE RGB egér. Nevéből sejthetően RGB fényben tündököl, akár 8000DPI felbontásra is képes és tölthető akkumulátorral rendelkezik, hogy ne kelljen az elemcserével bajlódni.

Teszt|Nem csak a játékosok egere a Redragon M910-KS

500/1000/2000/3000/4000 DPI-re állthatjuk be az egér érzékenységét a rajta található felbontás választó gombbal. A PC-re feltelepített szoftverrel ezen kívül kiválasztható a 250 vagy akár a 8000DPI felbontás is. A kezelőgombok között megtaláljuk a görgőjét, oldalsó navigációs gombokat is kapott és az ergonomikus kialakítás teszi kényelmessé a hosszútávú használatot.

Az RGB fénynek köszönhetően a gombok körüli sáv és az egér hátsó fele is képes világítani, amit a 10 mód közül 5 fényerősséggel választhatunk ki. PC mellé még szoftvert is kapunk, amivel kalibráni tudjuk az eszközt. Az elején található USB-C portjával pedig feltölthető és akár kábelen keresztül, de a mellékelt USB vevővel vezeték nélkül is használható. A 700mAh kapacitású akkumulátora, amivel RGB módban 30, bekapcsolt világítás mellett folyamatosan 70 órán át használhatjuk és áfa/vámmentes EU raktárból is megvásárolható.

Redragon M910-KS RANGER LITE RGB egér

🔹Kupon : 6OYCXHKI

Itt egy másik Redragon egér, ami vezetékes csatlakozást kapott

Megosztás

Hozzászólás