Az USB Type-C portos elosztójával több különböző kiegészítőt használhatunk. Az USB-C port univerzális volta miatt nem csak USB, hanem HDMI és LAN kábel is csatlakoztatható hozzá.

A számítógéphez csak az elosztó Type-C fejét kell csatlakoztatunk. Az univerzális portnak köszönhetően digitális videófolyam is használható, de a hub-on keresztül még a laptopunkat is feltölthetjük. Ennek köszönhetően egyazon porton folyhat az adatáramlás és az energiaátvitel is. Ennek köszönhetően a PD (Power Delivery) protokollt támogatja, amin keresztül maximálisan 100W áramerősség vihető át rajta keresztül a laptopunk felé.

Ha egy ultrabookot használunk, jól fog jönni ez a kiegészítő, hiszen ezáltal megsokszorozhatjuk a csatlakozóinkat:

  • 2 darab USB 3.0 portot,
  • 1 darab USB-C portot 100W,
  • 1 darab HDMI portot 3840×2160 @30Hz/1920×1080 @60Hz,
  • 1 darab RJ45 portot 1000Mbps,

Az USB elosztó 8500 forintos áron vásárolható meg EU raktárból

🔹Kupon : 6PNTMGDP

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás