A Xiaomi Mijia MJGTJ01LF ruhagőzölős vasaló ereje a tudásában rejlik, hogy nem szükséges hozzá vasalódeszka sem.

Az alumínium fejen található a gőz kifújásához szükséges apró furatokat. Innen távozik a meleg levegő, hogy a ruha szálai közé hatolva, az anyag függőleges pozícióját használva kiegyenesítse a szálakat. Gőzt termelve, a ruhán végig húzva a melegített fejet ez is segít a szálak fellazításában és vasalásában.

A magas hőmérsékletnek köszönhetően nem csak vasalhatunk, de sterilizálásra is használható, ami segít megszüntetni a kellemetlen szagokat, felfrissítve a ruhát. Ez kiváltképp jól jön abban az esetben, ha olyan anyaggal rendelkezünk, amit nem moshatunk mosógépben, például egy szövetkabát esetében.

A vasaló 1200W teljesítménnyel rendelkezik, a víztartálya 160 milliliter kapacitású. Kiváltképp jól jön a Xiaomi terméke, amikor utazni indulunk és kellene egy vasaló a poggyászba. A gőzölös használat azonban azoknál a ruhadaraboknál jön jól, amiket nem lehet közvetlenül egy forró vasalóval simává varázsolnunk. Illetve azoknál, ahol fontos, hogy felfrissítsük azokat, mert ahogy már korábban említettem, nem lehet kimosni őket.

 A vasaló szerencsére CZ, azaz csehországi raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Xiaomi gőzölős vasaló

🔹Kupon : BG221005b

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás