A HEKKA webshopja ajánlotta fel power bankról fűthető mellényt, amihez a tőlük kapott kedvezmény kóddal 9300 forintért lehet hozzájutni melegítő ruhadarabhoz.

M-től egészen 4XL méretig választható, a pontos méretről az oldalon található táblázat segít, amit fontos megtekinteni vásárlás előtt, hiszen az európai mérettábla eltér a kínaitól, ahol ezeket a felsőket készítik. A kapcsolóval 25, 35 és 45 celsius fok választható ki.

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

A külső kapcsolójával három fűtési típust választhatunk ki, a működéshez 5V/2A leadásra alkalmas power bank-ra van szükség, amiből egy 10000 vagy 20000mAh kapacitású ajánlott, amit a mellény USB portjára köthetünk rá. A mellény természetesen mosógében is mosható, csak ilyenkor ne felejtsük el kivenni a külső akkumulátort. A több féle méretből választható mellény ingyenes szállítással rendelhető és bármelyik méretre lenne szükség, mindegyik 20,99$-ba kerül.

9 fűtő résszel ellátott mellény

Kupon: HekkaJacket

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás