A Baseus QC 4.0 65W, 30000mAh kapacitású power bank a legtöbb gyorstöltési protokollt ismeri. Több kimenettel is felszerelték, így sok más termékkel ellentétben egyszerre több telefont is tölthetsz róla. A 65 wattos maximális teljesítmény leadásával pedig drónt vagy laptopot is elláthatsz energiával.

Baseus 30000mAh powerbank

🔹Kupon : Cuponation9 vagy BG8ReviTrage

Magát az akkumulátort microUSB vagy USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel, a Type proton keresztül akár 60 wattal is. Kimenetek közül pedig választhatunk a négy darab 5V/3A USB port közül, de ezek közül egy USB portja gyorstöltésre is képes, akár 20V/1.5A teljesítménnyel, azaz 30 wattal is. Két USB Type-C portja is van, ahol elérhető az akár 65 watt, azaz 20V/3.25A teljesítmény is!

Ennek a nagy energialeadásnak köszönhetően nem csak a legújabb gyorstöltést támogató telefonokat tölthetjük fel, hanem laptopokat, így akár a MacBook gépeket is. Természetesen ellátták túlárad, túlfeszültség, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. LED kapacitás és töltés jelzővel is ellátták, ahonnan minden fontos adatok leolvashatunk róla.

A Baseus power bankja európai raktárból áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel vásárolható meg, amihez kedvezmény kódunk is van, így 27.000 forintba kerül

Baseus 30000mAh power bank

🔹Kupon : Cuponation9 vagy BG8ReviTrage

Képe:ibaseus.com

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás