A BlitzWolf BW-LT39 RGB LED mennyezeti lámpa hideg és meleg fehér, illetve RGB színekben is képes világítani, a beépített hangszóróval zenét is lejátszhatunk, az európai raktárból pedig alacsony áron vásárolható meg a gyártó új lámpája.

BlitzWolf® BW-LT39 (1 of 9)

BlitzWolf BW-LT39 – Kicsomagolás

BlitzWolf® BW-LT39 (2 of 9)

Semmi extra, semmi flanc, a doboz belsejében műanyag habszivacs és kartonpapír fogja közre a lámpát, ami leírás is került a kis csomagban, amiben rögzítéshez szükséges csavarok és távirányító található.

 

BlitzWolf® BW-LT39 (6 of 9)

A 28 centiméteres átmérővel rendelkező lámpa szinte pillekönnyű, 0.59 kilogrammot nyom. Az alumínium hátlapról egy menetes megoldásnak köszönhetően eltávolíthatjuk a búrát, a 24 darab SMD3030 típusú ledeket és egy műanyag burkolat alatt a vezérlőegységet, ami a bluetooth modult is tartalmazza.

BlitzWolf BW-LT39 – A nagy próba

A felszerelés pofonegyszerű, felmehet a pár csavar és a vezetékek bekötése, akinek fel van vezetve a mennyezethez a földelés, azoknak jó hír, hogy a lámpához beköthetjük azt is. Mehet vissza a búra és jöhet a próba.

BlitzWolf® BW-LT39 (3 of 9)

A kapcsolót felkapcsolva Android és iOS rendszerekre is feltelepíthető alkalmazásból adható hozzá a lámpa az apphoz bluetooth kapcsolaton keresztül. A lámpa nem támogatja sem a 2.4, sem az 5GHz-es WiFi frekvenciát. Az alkalmazás kezelőfelülete nagyon egyszerű. Az ikonra kattintva fel és le kapcsolhatjuk azt, a menüsávon pedig szabályozhatjuk a fényerőt. A csúszkát eltolva a maximális fényerősség irányába, máris megérkezik a világosság is. A BlitzWolf lámpa teljesítménye 24W, ez papíron 1800 Lument jelent.

BlitzWolf® BW-LT39 (8 of 9)

A színhőmérséklet egy csúszka segítségével állítható. Változtatható a lámpa színhőmérséklete, a 2700K meleg fehér fénytől, egészen 6500K fokig, a hideg fehér fényig. Illetve választhatók az előre beállított színek, módok. A lámpát természetesen a fali kapcsolóval, majd később a telefonnal is lekapcsolhatjuk. Így ha a fali kapcsoló aktív állapotban van, akkor mi az alkalmazásból, manuálisan a telefonunk segítségével kapcsolhatjuk fel vagy le a lámpát.

Beállítható, hogy hány órakkor kapcsoljon fel és le a lámpa és indítható vele ébresztés is. Az 5 watt teljesítményű hangszóró nem rezegteti meg a vitrinben a borospoharakat. De zenehallgatásra tökéletes, még ha nem is high-end minőségű. Az is beállítható, hogy a zene ütemére villogjon és változtassa a színeit.

BlitzWolf® BW-LT39 (5 of 9)

A BlitzWolf BW-LT39 hozza azt, ami elvárható lenne tőle. Egy okosfunkcióval ellátott mennyezeti lámpát dobott a piacra, beépített hangszórókkal, ami jól sikerült. Az alacsony ár és az elvárt funkcionalitáson kívüli extrák remek ajánlattá teszik a BlitzWolf BW-LT39 okos mennyezeti lámpát. A 35.99$ (15000 forint) remek ár egy ilyen tudással rendelkező termékért, ami áfa és vámmentesen rendelhető meg az európai (CZ) raktárból.

A BlitzWolf BW-LT39 okos LED lámpát itt találod meg

Kupon: BGAUG011

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás