Az Orico USB Type-C kábelének és a technológia univerzalitásának köszönhetően töltésre és adatátvitelre is használható a multifunkciós kábel, amivel már akár 8K@60Hz-es videó adatfolyamot is továbbíthatunk és szinte elsőként, 240 watt (48V/5A) teljesítmény is átvihető rajta keresztül.

Két féle opció létezik, amelyik tudja a 240W teljesítményt (ez csak töltésre és adatátvitelre képes) és az, amely emellett még pluszban 8K (8K/60Hz) képátvitelre is alkalmas, amivel audió, videó, adat folyamot is továbbíthatunk rajta.

Az választható hosszúságú, harisnyázott vezeték alumínium borítású csatlakozókkal lett szerelve. Maximálisan 240 watt teljesítményt képes átvinni, amivel a legújabb Type-C porttal rendelkező laptopokat (Apple, LG, Samsung, Acer, stb..) is elláthatunk energiával.

A fejlett USB4 kapcsolatnak köszönhetően, mindezt akár 40Gbps sebességgel tehetjük meg az ezt támogató eszközökkel. Az Orico okos chipjének segítségével rengeteg védelmi funkciót kapott, hogy biztonságban tudhassuk mellette az eszközeinket.

A listából kiválasztható két utolsó verzió (USB4) támogatja a 8K videót is.

Orico USB-C kábel

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás