Otthon is hasznos egy hőkamera, amivel a lakás vagy ház szigetelését ellenőrizhetjük, hogy hol távozik a meleg levegő a hideg hónapokban. Így fény derülhet a szigetelési vagy nyílászáró problémákra is.

Ezáltal pedig azonnal láthatjuk, hogy esetleg az ablak szigetelésével van probléma vagy esetleg hol csapódhat le a pára a lakásban a hideg falak által, amit egy ilyen hőkamerával megvizsgálhatunk.

A TOOLTOP ET692B hőkamera 2200mAh kapacitású 18650 akkumulátorral működik. Egy 160×120 pixeles infravörös szenzort kapott, így a beépített 2.8 colos és 640×480 pixel felbontású kijelzőjén tekinthető meg a hőkamera által látott képet. -20 Celsius és +550 Celsius fok között képes mérni. A kamera által látott képen kijelzi a mért hőfokot is. Memóriakártya foglalattal is ellátták, így es SD kártyát behelyezve elmenthetjük a képeket, videókat, amik a számítógépen visszatézhetők és utólag is analizálhatók.

A TOOLTOP ET692B hőkamera 279.99$-ba kerül

Ide kattintva számos más hőkamerát találsz

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás