A vezeték nélküli fejhallgatók piacán megjelent a friss AirAux AA-ER6, ami már Bluetooth 5.2 kapcsolattal és 400mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, hogy a lehető legtovább hallgathassuk kedvenc zenéinket. Nem csak a zenekedvelőknek, hanem a játékosoknak is megpróbált hízelegni a gyártó, hiszen a gémer vonalat követve felcsatlakoztatható mikrofont és az RGB világítás is bővíti a repertoárt.

AirAux AA-ER6_

Az AirAux AA-ER6 is összecsukható, mint a gyártó előd termékei is voltak, legyen szó az AirAux szériáról vagy az anya cégről, a BlitzWolf-ról. Ennek köszönhetően egy hosszabb útra is magunkkal vihetjük, nem fog sok helyet foglalni. A vezeték nélküli kivitel pedig ilyenkor még jobban fog jönni, hiszen a kábelével sem kell bajlódnunk.

AirAux AA-ER6_-2

A dobozban kiegészítésként egy töltőkábelt és egy 1.2 méter hosszú harisnyázott jack-jack végű kábelt kapunk. Külsejét tekintve megosztó lehet a színvilág, de épp annyira modern, mint egyszerű a visszafogott, feketére festett ház, a sárga színkombinációval. Súlyát tekintve nem számít nehéznek a maga 260 grammjával. A 40 milliméteres driverekkel akár 45 óra zenehallgatás is lehetséges egy feltöltéssel. Ebben segít az alacsony fogyasztású és modern bluetooth 5.2 adatkapcsolat, ami nem csak kisebb energiával, de alacsony késleltetéssel is dolgozik, mint több generációval ezelőtti elődeik.

AirAux AA-ER6_-9

A fejpánt rész belső fele puha lett, amivel kényelmesebb a viselése hosszabb távon is. A hangszóróházak belül párnázottak, kívülről pedig 7 színben kombinálható RGB világítást kapott. Míg az elődnél pár milliméterben volt változtatható a driverek dőlésszöge, addig az új modellnél a függőleges irányú döntés lett sokkal nagyobb mértékben állítható. A szár hossza is állítható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő méretet.

AirAux AA-ER6_-3

Szemből nézve, a jobboldali hangszóróház oldalán találjuk a funkció gombokat és beépített mikrofont a telefonbeszélgetésekhez, amik alul helyezkednek el. Köztük a hangerőszabályzó, bluetooth párosítás triumvirátust, alatta a 3.5 milliméteres jack csatlakozót, amivel vezetéken keresztül használható a fejhallgató. Vagy felcsatlakoztatható hozzá a mellékelt mikrofon, ám enélkül is telefonálhatunk, hiszen beépített mikrofonnal is rendelkezik.

AirAux AA-ER6_-4

Baloldalon a be/ki kapcsoló gombot, a töltésvisszajelző értesítési ledeket, USB-C portot találjuk, amin keresztül feltölthető a fejhallgató beépített, 400mAh kapacitású akkumulátora. Az akku kapacitása elsőre kevésnek tűnhet, de az energiahatékony bluetooth 5.2 kapcsolattal, gyártói adatok szerint 45 óra zenelejátszásra vagy beszélgetési időre képes vezeték nélküli módban, 70%-os hangerő mellett.

AirAux AA-ER6_-5

Ez még mind semmi, hiszen alaposan felturbózták ezt a modellt is, és már egy microSD foglalatot is kapott, amire felmásolhatjuk a kedvenc mp3 formátumú zenéinket. Érthetetlen okból kifolyólag ez a hangszóróház felső részére került. Ám a pánt épp eltakarja, így amikor a fejünkön van, lezárja a microSD nyílást, hogy ne menjen bele szennyeződés.

AirAux AA-ER6_-8

Mint minden mikrofonnal ellátott fül és fejhallgatót, ahogy említettem, természetesen ezt is használhatjuk telefonhívásra. Így nem kell megszakítanunk a kapcsolatot a telefonunk és a fejhallgató között, ha bejövő hívásunk érkezik. Mivel az apró mikrofon nem a szánk közelében található, hanem a fülünk alatt, ezáltal sosem fog olyan minőségben hallani minket a hívott fél, mintha telefonról beszélnénk. A beépített mikrofonja miatt állandó telefonálásra kültéren nem használnám, de szükségmegoldásként ez is jó, hogy nem kell lecsatlakoznunk róla, hogy a telefonunkon folytassunk egy beszélgetést. Ám beltéren tökéletesen elegendő.

AirAux AA-ER6_-7

Azonban a felcsatlakoztatható mikrofont nem tudtam megfelelő működésre bírni. Annyira gyenge a mikrofon, hogy csak a számhoz teljesen közel emelve volt hallható a hangom és még a minősége sem megfelelő. Lehetséges, hogy csak az én példányomon volt ez az anomália, de én így nem tudtam használni ezt a tulajdonságát.

Zenehallgatásra a 3.5 milliméteres csatlakozóját a Bluetooth kapcsolatot és a microSD kártyaolvasón keresztüli módot is választhatjuk. A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a hatótáv akár 10 méter is lehet. A memóriakártyát betéve azonnal átvált mp3 lejátszó módba, ha kivesszük, visszakapcsol a vezeték nélküli kapcsolatra. A baloldalon található kezelőszervekkel lehet hangerőt állítani, elindítani a zenéket, megállítani őket vagy léptetni a lejátszási listában.

A játékosoknak fontos, hogy a lehető legalacsonyabb legyen a késleltetés, ebben segít a Bluetooth 5.2 verzió. A fejhallgató képes engedélyezni a játékos módot a kezelőszerven keresztül, amivel kicsivel több energiát fog fogyasztani, hogy minden hang a lehető leghamarabb jelenjen meg. YouTube videókkal is próbálgatva, figyelve a hang és a képi szájmozgás szinkronját, valóban sokat segít a gamer mód a késleltetés legoptimálisabb kiválasztásához, így ebben jól szuperált az ER6 modell.

Hangját tekintve van mit rajta csiszolni. Játékhoz teljes mértékben elegendő és filmezéshez sem lesz rossz. Azonban a minőségi zenelejátszáshoz lehetne benne több mélyhang, közép és magas is. Egy kicsit mindenből kevesebb van, mint amit szeretnék hallani. Azonban a telefonon vagy PC-re kötve egy hangszínszabályzóval megpróbálható helye húzni a hangtartományokat. A 40 milliméteres driver szerencsére nagy hangerőn sem torzít.

Azok a felhasználók, akik szeretik a LED világítást, ők 7 színkombináció közül válogathatnak, amik a hangszóróház oldalát világítják meg és lágy egymásutánban váltják egymást.

Jó lett a AirAux AA-ER6?

Olcsó, az árát tekintve jó lett. A fülpárna nem rossz, 1-2 órát simán ki lehet bírni benne. Az akkumulátora jól bírja, van microSD kártyaolvasó. Az alacsony késleltetés engedélyezése nagyon jó fícsör, nem lesz késés a látott kép és a hallott hang között.

A felcsatlakoztatható mikrofon negatívum, ezt nem sikerült jól megoldaniuk, nagyon gyenge az érzékenysége. Van rajta 3.5 milliméteres bemenet is, így nem csak vezeték nélkül, de vezetéken keresztül is használhatjuk. Szerencsére bármelyik modellt is választanád, egyik sem kerül túl sokba. Az AirAux AA-ER6 euróapia (CZ) raktárból  33.99$-ba, míg kuponnal, kínai raktárból 29.99$-ba kerül.

Európai raktár

Kínai raktár kuponnal

Kupon: BGAAER6KK

További fejhallgatók, gamer fülesek

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás