A BlitzWolf® BW-FPE2 bluetooth 5.0 kapcsolatot használ, akik nem kedvelik a gumi harangos kivitelt, azoknak lesz ideális a fülbe ültethető kivitel, ami nem egy hosszú szárat, hanem egy kisméretű, érintésérzékeny vezérléssel ellátott borítást kapott.

A BW-FPE2 IPX4 minősítéssel rendelkező külső borítása alatt 13.6 milliméteres drivereket találunk. Mindent tud, amit a nagyok, így a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően 10 méteres hatótávolságig használhatjuk. A beépített mikrofonjának köszönhetően a telefonhívásainkat is lebonyolíthatjuk vele.

Az oldalán érintésérzékeny felületet kapunk, amivel megállíthatók vagy elindíthatók a zeneszámok, előhívhatjuk a mobiltelefonunk hangasszisztensét vagy zeneszámot válthatunk. A BlitzWolf® BW-FPE2 fülhallgatókat az USB Type-C porttal szerelt tokjában tölthetjük fel.

BlitzWolf® BW-FPE2

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás