A korábbi TOPSHAK szerszám után egy újabb terméküket választottam, mert a konyha felújításához szükség volt egy olyan kézi csiszolóra, amivel a falon és az ablakkereten is lehet dolgozni.

TOPSHAK TS-SD5 csiszoló_ TOPSHAK TS-SD5 csiszoló_-2

Inkább a termékre költik a pénzt és nem a csomagolóanyagra, így egy átlagos csomagolást adnak, ami mellett viszont jó hír, hogy 20 darab, különböző erősségű csiszoló korongot is beraktak a dobozba, amivel azonnal el is kezdhető a munka.

TOPSHAK TS-SD5 csiszoló_-3

A 230V-os EU dugaljjal szerelt kábel 200 centiméter hosszúságú. A kis 23x15x12.5 centiméteres gépnek határozott súlya van és megfogni sem kellemetlen, jól össze van rakva. Nem ropog a műanyag borítás és nem érezni, hogy működés közben szétesne a kézben.

TOPSHAK TS-SD5 csiszoló_-7

A gumiborításos kapcsolóhoz nem fog lerakódni a por. Jó, hogy erre is gondoltak. A minősége nem egy Black&Decker, de simán hozza az olcsóbb gépek minőségét. A gép fordulatszámát 6 lépésben 6000-13000RPM érték között határozhatjuk meg. A korongok 60, 80, 120, 180 érdességűek, amik 2 milliméter magasak, átellenes oldaluk tépőzáras, amiket így könnyebb eltávolítani a fejről, viszont iszonyat erősen tapadnak, hogy még véletlenül se mozogjanak maximális fordulaton sem.

TOPSHAK TS-SD5 csiszoló_-4

A 125 milliméteres korongokat itthon is beszerezhetjük, a 8 lyukú lapok a port eltávolítását segítve, a hátsó tartályba képesek fújni. Ez körülbelül 50-50%-os hatékonysággal működik, mert valami a tartályban landol, viszont elkerülhetetlen az, hogy egy porszem se szálljon a szobában, munka közben.

TOPSHAK TS-SD5 csiszoló_-6

TOPSHAK TS-SD5 csiszoló_-8

Jó hír azonban, hogy a portartály eltávolítható és akár porszívó véget is rátehetünk amivel, extra szívóerővel megtámogatva jobb hatásfokot érhetünk el a porszemek elleni harcban.

A 350W teljesítmény jól jön, ha kemény munkáról van szó. Mivel épp a konyha felújítása zajlik, így jól jött, hogy le lehetett csiszolni az előző festést a fáról, illetve be lett fogva a fal csiszolásába is. Sőt, még egy vastag, fa munkalapból is le kellett venni 2 millimétert, amit szintén a TOPSHAK csiszolója oldott meg.

A front részen található fogantyúja kicsit lehetne nagyobb, hogy stabilabban rá lehessen fogni munka közben. De ezt leszámítva nagyon kellemesen csalódtam a szerkezetben, mert egyáltalán nem gondoltam volna, hogy olyan nagyobb igénybevételt is tökéletesen megugrik, mint amilyen hosszantartó feladatokra használtam.

Őszintén csak azt tudom mondani, hogy a TOPSHAK TS-SD5 minden dollárcentet megér, hiszen azt, amire szánták, tökéletesen tudja. Szerencsére tartalék csiszolókorongot idehaza is vásárolhatunk, így abból sem fogunk kifogyni. Az óriási kereslet miatt egyelőre hiánycikk az elektromos csiszoló, de hasonló termékeket találsz az alábbi linken.

A többi hasonló csiszolóval itt találkozhatsz

Ha valamelyik termékhez kupont szeretnél, írj nekünk a Facebook oldalunkon keresztül

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás