A Baseus egyre népszerűbb, idehaza is találkozhatunk a termékeikkel. A négy porttal (2 USB-A és 2 USB-C) is rendelkező a Baseus GaN2 Pro maximum 100 wattot képes kisajtolni magából, támogatja az összes gyorstöltési protokollt, egyetlen USB-C csatlakozóján pedig akár 65 wattot is le tud adni, hogy még egy laptopot is feltölthess róla. Mi is kipróbáltuk és azóta is nagy megelégedettséggel használjuk.

A kedvezmény kóddal, európai raktárból 49.99$-ba kerül

GaN Tech Baseus GaN2 Pro 100W

🔹Kupon : BG9475c6

A Baseus még kiegészítőt is mellékelt a csomagban, hiszen egy Type-C kábelről van szó, ami maximum 100 watt teljesítményt is képes átvinni magán. A GaN 2 Pro technológia által képesek elérni azt, hogy hiába a nagy teljesítmény leadás, ezt mégis egy átlagos töltőadapterrel szemben, kisebb méretben képesek megalkotni. A BPS II protokoll képes felismerni a töltőre csatlakoztatott eszközt és csak akkora áramerősséggel tölti, ami a fogyasztója számára a legmegfelelőbb. A BCT technológia által képes figyelni a hőmérsékletét, így túlmelegedés ellen visszavesz a teljesítményből. Ezeken felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is.

Egy Type-C portja akár 65 wattot is képes leadni és mellé még egy másik Type-C portot is használatba vehetünk 30 wattal. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközünket, akár egyszerre 4 darabot is ellássunk árammal. Így akár 60W+20+2x15W is lehetséges. Tehát egy laptop mellett mobiltelefont és fülhallgatót, plusz még egy eszközt is tölthetünk róla.

GaN Tech Baseus GaN2 Pro 100W

🔹Kupon : BG9475c6

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás