A VIOLEWORKS 88VF láncfűrész az ismeretlenségből bukkant fel, de a teszt alapján hamar kiderül, hogy igenis van helye a kis szerkezetnek és nem csak egy bóvli kínai termékkel van dolgunk, ami még a fűszálat sem hasítja ketté, hanem itt bőszen darabolhatjuk a gyújtósnak, tüzelni valót.

VIOLEWORKS 88VF egy akkuval csak 22$ (8.600Ft) EU raktárból (CZ) ingyenes szállítással

Kupon: BG9f599c

VIOLEWORKS 88VF két akkuval és láncvédővel csak 37$ (14.500Ft) EU raktárból (CZ) ingyenes szállítással

VIOLEWORKS 4 Inches 88VF

Egész egyszerű kis csomagban jött meg a láncfűrész, amiből a két akkumulátoros szett lett kiválasztva. Ezzel könnyen elkerülhető a kényszerszünet, ha az egyik akkut lemerítjük. Míg az egyik a töltőn pihen, a másikkal tovább lehet dolgozni.

VIOLEWORKS 4 Inches 88VF-2

VIOLEWORKS 4 Inches 88VF-3

A szettben EU szabványú töltőadapter, láncvezető, lánc, csavarhúzó a lánc feszítéséhez, dugókulcs és két akkumulátor érkezett a fűrésszel együtt. Az összeszerelési minőséggel nincs gond, egyáltalán nem nyöszörög vagy ropog a műanyag. Jól meg lehet markolni, ami kell is, ha fával dolgozunk, bírja a munkát.

VIOLEWORKS 4 Inches 88VF-5

Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy összeállítsuk a kész szettet. Aki gyerekkorában legózott, vagy ha kimaradt, de volt Kinder tojása, akkor a minimális összerakási rutin már meg is van, hiszen a VIOLEWORKS is olyan, mintha játék lenne. Az előre olajozott láncot fel kell tenni a fűrészre ráhelyezett vezetőre, a láncfeszítőt beállítani, feltenni a védő kupakot és csavart meghúzni.

VIOLEWORKS 4 Inches 88VF-4

Az akkuk passzentosan a helyükre pattannak, a bekattanó fülnek hála nem fogja eldobni az akku pakkot menet közben. Az egy állású gomb határozottan kattan, nem fogjuk eltéveszteni a nyomási erőt munka közben.

VIOLEWORKS 4 Inches 88VF-7

VIOLEWORKS 4 Inches 88VF-11

A próbát kisebb gallyakkal kezdtem, majd jöhettek a hüvelykujj méretű fadarabok frissebb és szárazabb leosztásban. Majd végül 5 centiméter átmérőjű darabok következtek, amikkel nagy meglepetésemre könnyen elbánt a VIOLEWORKS 88VF.

VIOLEWORKS 4 Inches 88VF-9

Újratölthető ébresztőóra 2VIOLEWORKS 4 Inches 88VF-12

Kipróbáltam régi festett, kerítésdarabból maradt 6-7 cm vastag darabot, de azzal sem volt probléma. De itt már több idő kellett neki, mire leboldogult vele. A maximum 5-6 centi vastagsággal megbirkózik, ez alatt pedig igazán elemében van.

Akár daraboláshoz vagy a fákról az elszáradt, letört nagyobb ágakat levágni is tökéletes segéderő. Az akkumulátor 1 órát kibír, ha majdnem folyamatosan kell használni. Ha lemerül, akkor jöhet a csere darab. Ezért esett a választás a két akkus modellre, mert az az 1 óra majdnem elég is arra, hogy fel legyen töltve az akkumulátor.

Amire oda kell figyelni a használatakor, hogy mindig olajozzuk meg a láncot, mert nincs külön tartálya, ahonnan menet közben tudná magát kenni. Illetve a láncot is utána kell húzni, mert a próbák alatt engedett a feszességéből. Ha ezt a két dolgot megkapja, akkor nem lesz gond vele. Főleg, hogy a jelenlegi nagyon alacsony, körülbelül 37$-os árért két akkumulátort is mellékelnek. Pozitívumként pedig EU raktárból küldik, így hamar meg is érkezik, hogy az őszi kerti munkákat már az új segéddel végezhessük.

VIOLEWORKS 88VF egy akkuval csak 22$ (8.600Ft) EU raktárból (CZ) ingyenes szállítással

Kupon: BG9f599c

VIOLEWORKS 88VF két akkuval és láncvédővel csak 37$ (14.500Ft) EU raktárból (CZ) ingyenes szállítással

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás