Az Anran 2K WIFI kültéri kamera egy újdonság a kültéri megfigyelő kamerák terén, hiszen méretes napelemmel látták el, ami gazdaságosabbá teszi a használatát.

A vezeték nélküli egységek hátulütője mindig az, hogy hiába nem kell a kép továbbításához külön kábel, az áramot mégsem tudjuk más módon a kamera felé szolgáltani. Az Anran ezt oldja meg, hiszen a napelemnek köszönhetően akkor is működik, ha épp áramszünet van.

Az IP65 védettséggel rendelkező kamera nem csak kültéri, de beltéri használatra is ideális választás. A WiFi vezeték nélküli modulnak köszönhetően a behelyezhető maximálisan 128GB kapacitású memóriakártyára rögzített felvételeket az Android vagy iOS rendszerű mobiltelefonunkon is visszanézhetjük a mellékelt alkalmazással.

A kamera 105 fokos látószöggel rendelkezik és motorikusan forgatható fejnek köszönhetően 180 fokban elfordítható. A rögzített kép felbontása 2K (2304 x 1296) pixel is lehet. Szerencsére IR ledekkel is ellátták, így éjszaka is „láthatunk” vele egészen 20 méteres távolságig. Mikrofonnal és hangszóróval is ellátták, így akár rajta keresztül is kommunikálhatunk.

A szolár paneles kamera 9600mAh kapacitású akkumulátor került, amit a nappali napfénnyel feltölthetünk, hogy aztán egy áramszünet alkalmával az akkumulátor szolgáltassa az áramot a kamera számára. Képes mozgásérzékelésre és riasztást is képes küldeni a mobiltelefonos alkalmazásnak köszönhetően.

Az Anran kamera a kedvezmény kóddal 59.99$-ba kerül az áfa és vámmentesen európai (CZ) raktárból.

🔹Kupon : BGHU2433

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás