Új Oclean X10 Smart Sonic elektromos fogkefe a következő funkciókkal rendelkezik:

  • Intelligens kijelzővel rendelkezik a fogmosási eredmények megjelenítéséhez,
  • Automatikusan generált fogmosási emlékeztetővel látták el,
  • 40 000 ford./perc tisztító teljesítmény,
  • 60 napos akkumulátor-élettartam,
  • Zajszintje kevesebb, mint 45 dB,
  • 5 fogmosási mód, könnyen beállítható fogmosási funkcióval

Az új Oclean X10 nagy méretű kijelzővel rendelkezik, amely interaktív emojikkal ellátott visszajelzést ad a fogmosás után és szükség esetén saját készítésű kiegészítő fogmosási tervet is kínál. A képernyőn megjelenik a fogmosási jelentés a fogmosás végeztével. Ha pedig kihagy egy területet, egy fogmosási tervet jelenít meg és további 30 másodpercet ad a hiányzó helyek újra tisztításához.

Az akár 40.000 fordulat/perc fordulatszámú Maglev motorral az Oclean X10 erős tisztítóerőt és hatékonyságot biztosít. A 2 perces intelligens időzítő és a 30 másodperces emlékeztető védi a fogakat és az ínyt, míg az 5 nagy teljesítményű mód finom tisztítási megoldásokat kínál különféle fogászati ​​problémák kezelésére is. A 60 napos készenléti állapot 3,5 órás töltési idővel érhető el, így nem kell sűrűn tölteni, kevés energiával is beéri.

A WhisperClean 2.0 technológia rendkívül csendes fogmosási élményt biztosít. Az IPX7 védelem az egész fogkefét vízállóvá teszi.

A dobozban található:

  • 1 x fogkefe és kefefej
  • 1 x Felhasználói kézikönyv
  • 1 x fali tartó
  • 1x USB kábel

Az OCLEAN X10 elektromos fogkefét a kuponnal 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg. Az adókat már előre bele kalkulálták az árba, így azt nem kell kifizetni.

Kupon:OCLEAN10

Az Oclean-ről:

Az OCLEAN azért jött létre, hogy fejlett technológiát biztosítson az embereknek, amely segít a legtöbbet kihozni mosolyukból. Az Asia Design Prize (2021), a Red Dot és az iF Design Awards (2021 és 2018), a Good Design Award (2019) és az IF Design Award (2021 és 2020) nyertese, az OCLEAN nemzetközileg díjazott tervezővállalat, amely innovatív technológiát alkalmaz, elősegíti a higiéniáját, egészségét, ezáltal javítja az emberek önbizalmát és egyben mosolyát is. Hat elektromos fogkefével és számos szájhigiéniai termékkel az irrigátoroktól a fogászati ​​kiegészítőkig az OCLEAN a világ egyik vezető szakértője a szájhigiéniai piacon.

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás