A gogobest egy európai raktárról dolgozó webáruház, ahol elektromos rollereket és elektromos kerékpárokat találni. A HRTC HT20s fat bike különleges megjelenésével hívja fel magára a figyelmet.

Méretes kerekei és óriási fényszórója miatt inkább gondolnánk motornak, de a HRTC HT20s egy elektromos kerékpár, amit nagyméretű kerekei és teleszkópjai miatt a legnehezebb terepen is használható.

A nagy kerekeinek köszönhetően nem csak a városban használható, hanem akár a nehezebb terepekre is kimerészkedhetünk vele. A városban való közlekedés és túrázáskor jól jön az első teleszkóp is, ami csökkenti az út egyenetlenségeit.

A HRTC HT20s 20 col magas és 4 col széles kerekekkel rendelkezik. Eltávolítható akkumulátorának köszönhetően tisztán elektromos üzemmódban akár 31 kilométer is megtehető. Az 500W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására váltót is kapunk. A 48V/14Ah kapacitású akkumulátor segítségével, azaz a tekerés mellett egy kis elektromos rásegítéssel akár 60 kilométer is megtehető egy feltöltéssel.

A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A kormányon egy kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami kijelzi a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpárt beépített első lámpával is felszerelték, illetve mindkét kerék teleszkópot is kapott.

A HRTC HT20s elektromos kerékpár a gogobest európai raktárából vásárolható meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás