A HP X796W pendrive nagyon gyors és megbízható adathordozó. 64, 128, 256 és 512GB-os tárhelykapacitással is választható az új modell.

A gyors sebesség nem csak a 300MB/S olvasási és 2000MB/S írási tempónak köszönhető, hanem az USB3.1 csatlakozónak is. Ez az említett USB3.1 természetesen visszafelé kompatibilis, így a régi USB2.0 csatlakozóval szerelt gépünkkel is használhatjuk. A fém ötvözetből készült háza 53.3×17.6×7.2 milliméter méretű, súlya csupán 13.9 gramm.

Az USB fej visszahúzható a házba, így védhetjük a csatlakozót. A nagy sebességnek köszönhetően meggondolandó, hogy egy külső SSD meghajtó helyett a HP X796W pendrive-ot válasszuk.

HP X796W USB3.1 pendrive

További akciós pendrive-ok

Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Kb 1 perc Google után rá lehet jönni, hogy nem fedi a valóságot a leírás. Ugyanaz a tucat usb amit bárhol meg tudsz venni ennyiért vagy olcsóbban. Az aktuális írási sebesség kb 10 mbit/sec. Kicsit utána járhatnátok mielőtt reklámozni kezditek a gagyit.

Hozzászólás