A Xiaomi Mi RA75 AC1200 jelismétlő szinte minden háztartásban jól jöhet, hiszen ezzel a ház végében lévő szobában vagy a kertben is továbbítható az amúgy gyenge WiFi jel.

Ez a modell már az 5GHz-es hálózatot is támogatja, ami sokkal kisebb lefedettséggel rendelkezik, mint a 2.4GH-es frekvencia, így nagy hasznát vehetjük az eszköznek,

Xiaomi Mi RA75 AC1200 3

A Xiaomi Mi RA75 AC1200 már végre EU szabványú csatlakozóval érkezik, ami sokáik nagy hiányossága volt a gyártónak, de most ezt is pótolták. A maximum 1200mbps sebességre képes jeltovábbító a 2.4 és 5GHz-es frekvencián is használható, ismeri a WPA-PSK és WPA2-PSK protokollt is.

Xiaomi Mi RA75 AC1200

LAN csatlakozóval is ellátták, amin 10/100mbps sebességre képes, a WiFi-s mobiltelefonos beál1tásnak köszönhetően pedig egyszerű a konfigurálása.

A Xiaomi Mi RA75 AC1200 jelismétlő az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kupon:BGXC10391

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

2 hozzászólás

Hozzászólás