Itt van az új Xiaomi Redmi Buds 4 fülhallgató, ami az olcsóbb Redmi szériát bővíti. A Redmi Buds 4 is töltőtokkal rendelkezik, a vezérlése érintésérzékeny felülettel irányítható. A fülbe dugható gumiharang segít kizárni a külső zajokat, de itt nem állt meg a gyártó, mert ANC, azaz aktív zajszűrés is megtalálható a fülhallgatóban.

A két mikrofonnal ellátott füles a friss bluetooth 5.2 profilt használja, ami természetesen visszafelé kompatibilis a korábbi verzókkal is. A tok USB-C porton keresztül tölthető, a hatótávolság 10 méter lehet, a töltési idő 1-2 óra, a használati idő pedig akár 6 óra is lehet. A kedvezmény kóddal jó áron van, mert 57$ helyett 42$-ért vásárolható meg a kupon kóddal.

Xiaomi Redmi Buds 4

Kupon: BGdfece2

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás