Kétségkívül jót tett a külsőnek a retró dizájn, ami mögött a projektor 1080p felbontású képet is ki tud vetíteni.

A Wanbo T2R egy kellemes meglepetés a gyártótól, hiszen még sok kisebb gyártó sem készít ilyen olcsón FullHD projektort, a (BlitzWolf-on kívül) de a Xiaomi-tól már ismerős gyártó ezt most újra meglépte.

A leírás szerint 350 ANSI Lumen fényerőre képes az igazán kicsi 11 x 14 x 16.5 centiméteres kis eszköz, ami maximálisan 55W fogyasztással rendelkezik. Zoom funkciót nem kapott, ahogyan ez semelyik „olcsó” eszközbe sem kerül bele.

A hardveres felépítésének köszönhetően egy okos eszközt kapunk. Bár a hardvere nem túl acélos és ezért csak Android 9 TV rendszert futtat és az ezt támogató OS-t elláthatjuk a nekünk tetsző szoftverekkel. Ennek köszönhetően a telefonunk képét is tükrözhetjük a Miracast funkciónak köszönhetően. 1GB memóriát és 16GB belső tárhelyet kapunk, hogy az alapvető okosfunkciókat kihasználjuk a hardvernek köszönhetően. Így lejátszhatunk rajta keresztül, USB porton audio állományokat és videókat is avi, mov, mkv, stb.. formátumban.

A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes és 4:3 vagy 16:9 képarányt is választhatunk. A fal vagy a vászonhoz képest a távolság 2-3 méter lehet, amivel 80-120 colos képátlót is kaphatunk. A távirányítóval is ellátott kis projektor Bluetooth 4.0 és 2.4GHz-es WiFi-t is kapott, beépített 2x3W teljesítményű hangszórókkal szerelték. Csatlakozók közül kapunk HDMI és USB portot, manuális fókuszállítást.

A Wanbo T2R a maga 162.99$-os forintos árával egy olcsó projektor a piacon. Az előrendelői akcióban sietni kell, hogy maradjon ez az ár, amit az EU Priority Line szállításnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A Wanbo T2R projektort itt találod meg

Kupon: BGAProjector

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás