A külső kicsit talán a Tronsmart vezeték nélküli hangszóróira hasonlít, de ez semmit sem vesz el a BlitzWolf BW-WA5 értékéből, hiszen a gyártót már ismerjük és tudjuk, hogy a hangszórói szinte kivétel nélkül mindig jól sikerülnek. Nézhetjük példaként a BW-AS2 modellt is, ami még most, több évvel a megjelenés után is nagyon sikeres.

Akciós a BlitzWolf BW-WA5 már 100 wattos zenei teljesítményre képes, így nem csak a csendet képes megtörni, de az éjszakai bulinak is megadja az alaphangot.

Az IPX6 védettséggel rendelkező masszív házba épített hangszórót bluetooth kapcsolattal látták el, kapott AUX bemenetet USB csatlakozót és memóriakártya foglalatot, hogy a zenéket különböző hordozókról is lejátszhassuk.

A mikrofonnal is ellátott BlitzWolf BW-WA5 kezeli a A2DP, AVRCP, HSP profilokat, az 5000mAh kapacitású akkumulátorával 12 óra zenelejátszási időt biztosít 50%-os hangerő mellett, a nagy hangerőről pedig a 100 wattos teljesítmény gondoskodik, amihez equalizert is kapunk. Az áfa/vámmentes szállításhoz az EU Priority Line szállítást válaszd, az árból pedig sokat spórolhatsz a kedvezmény kóddal.

A BlitzWolf BW-WA5 hangszórót itt találod meg

🔹Kupon : BGBBW5

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás