A sokadik BlitzWolf termék után, végre kipróbálhattam a már régóta vágyott 40W teljesítményre képes, Bluetooth-os hangfalukat is. Ezzel nem csak a számítógép mellett, hanem még a nappaliban is szólhat a zene. Sőt, nem csak szólhat, egyenesen bömbölhet!  A beépített akkumulátornak köszönhetően még a kertbe is magunkkal vihetjük.

 

BlitzWolf BW-AS2 – Kicsomagolás

 

A jól megszokott zöld-fehér dobozt kapjuk, amiben egy fekete szivacságyban fekszik a hangszóró. Mellette egy fekete színű dobozban a 3.5mm-es jack végekkel rendelkező kábel, hogy külső forrást is ráköthessünk és egy microUSB végű kábel, az akkumulátorának feltöltéséhez.

A hangszóró bitang jól néz ki, fekete borítás, fekete hangszórórács, minden olyan karakteres, minden olyan fekete, erős sugalló. Oldalról nézve, a hatszögletű forma igazán egyedivé teszi a megjelenését. Kétoldalt egy ezüstszínű borítással dobták fel a designt. Hátul találjuk a DC 18V-os tápcsatlakozót, de valószínűleg mindenki az USB portot fogja használni a töltéshez, mint ahogyan és is. Mellettük van még egy 3.5mm-es csatlakozó is, így nem csak Bluetooth-on keresztül, hanem zenelejátszóhoz, számítógéphez vagy akár TV-hez kötve is közvetlenül hallgathatjuk a zenéinket, filmjeinket.

A fekete rács borítás mögött bárhogy is próbálunk belesni, olyan sűrű borítás védi a hangszórókat, nem látjuk őket. Jobb fent találjuk a kezelőszerveket, a be/ki kapcsoló, a hívásfogadó és egy „M” feliratú módválasztó gombot. Kapunk egy hangerőszabályzó és egy zene léptető gombpárost. Mivel akkumulátoros működésről beszélünk, ezért négy apró, fehér színben világító LED-et kapunk, az akkumulátor kapacitás kijelzéséhez.

 

BlitzWolf BW-AS2 – A nagy próba

 

 

Először természetesen a mobiltelefonommal próbáltam ki, amit BW-AS2 néven találunk meg a felfedezhető eszközök között.

Szerencsére nem egy kínai női hangot hallunk (amitől a hátunkon futkosna a hideg), ha sikeresen csatlakoztunk a kütyühöz, hanem egy hangjelzéssel adja tudtunkra, hogy sikeresen végbement a kapcsolódás. Jöhettek az első muzsikák, amolyan bejáratás képpen. Nem füllentettek a gyártónál, itt aztán tényleg kapunk az arcunkba! Legalábbis mélyeket, mélyeket különös képpen. No, nem azt az ablak rezegtető basszust, de jajjj, hát még most is mosolyra húzódik a szám, amikor megmutattam az ismerősöknek és csak pislogtak a hangját hallva. Tegyük azért tisztába ezt a gyereket. Nem szabad itt agyeldobós, zúzós falrepesztő dübörgést és csilingelő magasakat elképzelni. De amit gondoltam róla, azt nem csak, hogy hozta, hanem túl is szárnyalta. A hangzást nézve kapunk mélyeket és magasakat is, köszönhetően a 2×5 wattos csipogóknak, de átlagban a középtartomány uralkodik szinte mindenhol. Jöhettek a különféle muzsikák, rock, pop és egy kis akusztikus éra is hazai és külföldi vonalról.

Becsületére váljék, hogy kis hangszóró lévén, azért minden megvan, amire egy ilyen kis doboztól elvárna az ember. Nem is kevés! Még jó, hogy a hangszóró alján, teljes egészében két gumitalp megy végig, mert különben valószínűleg lemászott volna az asztalomról a keményebb mélyeknél. A hangját hallva nem hazudtak a mérnökök, megvan itt az a 30W a basszusoknak, és a 2x5W a magas és középtartománynak. Magas hangerőn sem torzít, inkább a középtartomány érezhető, mint a két véglet, a csilingelő magas és a mellkast rázó mélyek. Természetesen sztereó hangzást kapunk, bár nem ülnek ki a hangok annyira tagoltan a két oldalra.

Le a kalappal a BlitzWolf előtt, a BW-AS2 hangszórójával. Már egy ideje kapható a termék, én is szemezek vele egy ideje, úgyhogy külön örültem neki, hogy végre itt van a kezeim között. Természetesen használhatjuk a vezeték nélküli Bluetooth módot, vagy a kábeles jack és a microSD kártyás megoldást is. De a memóriakártyánk FAT32-re legyen formázva, ezen kívül nincs más megkötés. Lejátssza az mp3 és wma formátumokat is, külön fájlként vagy mappába pakolva. A számok között a hangerőszabályzó +/- gombjának nyomva tartásával léptethetjük arrébb a zeneszámokat.

Az „M” módválasztóval tudunk váltani a Bluetooth, AUX, microSD módok között. Bár ha a Bluetooth aktív volt a telefonon, akkor nem akart a bemenetekre átváltani. De amint lecsatlakoztam róla, máris átválthattam a másik két módra is.

Szemfülesebbek észrevehették, hogy egy telefonkagyló piktogramm is megtalálható a kezelőszervek között. Igen, a hangszóró erre is képes, telefonálhatunk is rajta keresztül, hiszen mikrofonnak is ellátták. Így, amikor a telefonunk Bluetooth kapcsolaton keresztül van hozzákötve, akkor a hívásokat is lebonyolíthatjuk rajta keresztül.

Meddig bírja az 5.200mAh-s akkumulátor? Nagyon sokáig! A gyári adatok szerint 2.5 órát megy el maximális hangerőn, de higgyétek el nekem, normál ember nem él ezzel a lehetőséggel. Brutálisan hangos ahhoz, hogy szinte azonnal magunkra haragítsuk a szomszédokat. Én körülbelül a hangerő ¼-én használtam, amivel 8 órán keresztül bírta a kicsike. Pc-s USB portról kell neki úgy 5 óra, mire telepumpálja az akkumulátort, főleg, ha közben róla szólnak a zenék. De egy combosabb telefon töltőről 2-3 óra alatt feltölthető az akkumulátora, hogy aztán kint a kertben zúzzunk vele.

Ehhez is sikerült kedvezmény kódot szereznünk. Így 49.99$-ra (14.800 forintra) faraghatjuk le az árát. Az áfa és vámmentes EU Priority Line szállítás pedig ingyenes. Ennyi pénz pedig simán megér a BlitzWolf BW-AS2.

Kedvezmény kód: BGBWAS4

 

Az Armor 7 lett az Ulefone legjobb strapamobilja

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás