A Flydigi Cyberfox X1 bluetooth 5.2 kapcsolatot használ, nem használ gumi harangot, így szellőzni is hagyja a hallójáratunkat.

A Flydigi Cyberfox X1 külső borítása alatt 13.4 milliméteres drivereket találunk. Mindent tud, amit a nagyok, így a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően 10 méteres hatótávolságig használhatjuk. A beépített mikrofonjának köszönhetően a telefonhívásainkat is lebonyolíthatjuk vele.

Az X1 fülhallgatókat az USB Type-C portal szerelt tokjában tölthetjük fel, ami 500mAh kapacitású és a fülesek egy feltöltéssel 6 órán keresztül is működnek.

Flydigi Cyberfox X1

🔹Kupon : BG833181

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás