A Tessan termékei nem ismeretlenek a számunkra, most a Tessan TPS01-EU 14 in 1 modellel rengeteg aljzatot kapunk, hogy otthon vagy az irodában minden eszközünket ráköthessük. Extraként pedig USB pontokat is kapunk.

Az oszlop kivitelnek köszönhetően kisebb alapterülettel rendelkezik. A fekete és fehér színben választható modellt kapcsolóval is ellátták, hogy egy mozdulattal ártalmatlaníthassuk azt. A 2 méter hosszúságú vezetékkel ellátott Tessan TPS01-EU maximálisan 2500 wattal terhelhető.

Az elosztót nagyfeszültség elleni védelemmel is ellátták, nehogy túláramoz kapjanak az eszközeink. A 22 centiméter magas elosztó oldalán három darab USB portot találunk, így nem kell külön töltőadaptereket használnunk és ezzel aljzatokat veszítenünk, hiszen közvetlenül az elosztóról tölthetjük fel az USB-s eszközeinket, amik 5V/3.1A leadásra képesek. Mellette pedig 11 darab 220V-os hálózati csatlakozót kapunk. A 35.99$-os elosztó az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Tessan TPS01-EU 14 in 1 elosztó

Itt rengeteg hasonló elosztót találsz

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

 

Megosztás

Hozzászólás