A BlitzWolf BW-GM3 már 4K (3440X1440) felbontást tud, a képfrissítése 165Hz, a válaszidő pedig 4ms és a 34 colos gamer monitor 21:9-es képaránnyal rendelkezik, a kedvezmény kóddal pedig olcsóbb az európai raktárból!

A 80.8 x 56.5 x 20 centiméter méretű monitor 5.9 kilogrammot nyom a mérlegen. A 21:9-es képarányú megjelenítő szintén támogatja az AMD FreeSync Premium Technology-t. Ez a monitor is kapott hátsó LED világítást, de itt a tartónyak körül egy lekerekített élekkel ellátott négyzet képes világítani.

BlitzWolf BW-GM3 4

A gyártói leírás szerint ez a monitor már 120%-os sRGB színtér lefedettséggel (ez kicsit túlzásnak tűnik, de jól hangzik) és 4000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. Az 1500R érték megegyezik az emberi szem látószög ívének értékével. Természetesen ez a kijelző is alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik.

BlitzWolf BW-GM3 3

Portok közül már USB és fülhallgató csatlakozóval is ellátták és 1 darab HDMI és 2 darab Display Port is helyet kapott rajta. Ez a modell már képes PIP és PBP funkcióra is, aminek köszönhetően akár a képet két részre is feloszthatjuk, hogy két bementet által fogadott képet láthassunk rajta.

BlitzWolf BW-GM3 6

A BlitzWolf BW-GM3 34 colos gamer monitor a kedvezmény kóddal 379$-ért (135000 forint) vásárolható meg az áfa és vámmentes európai (PL) raktárból, ingyenes szállítással

Kedvezmény kód:BGff3c97

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

 

Megosztás

Hozzászólás