Számos régi ismerőst köszönthetünk. Többek között sikerült kupont szerezni a BlitzWolf grillezőre, jégkocka készítőre, porszívóra is.

A BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill

BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill 5

Akár pirításról vagy hal, csirke, sertés, marhahús sütéséről lenne szó, a grillsütővel készíthetünk sültkolbászt, virslit, barbecue, steak vagy akár hamburgerhúst is. A tapadásmentes fém platnival borított belső rész mind a két oldala képes fűteni. A fedél 180 fokban kihajtható, így ha csak épp pirításról vagy egy gyors sütésről lenne szó, nem is szükséges összecsuknunk a fedelet, amivel így kétszer akkora sütő felületet kapunk.

BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill 2

BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill 4

Segítségként olaj gyűjtő tálca is található az alján, amely abban segít, ha túl sok zsiradékot használnánk a sütéshez, a felesleg nem fog lefolyni a sütő oldalán, hanem azt egy olajgyűjtőbe csepeg át. Dupla ventilátorral is ellátták, hogy a termelt hő ne károsítsa az alkatrészeket, hanem azt távolítsa el a szerkezet belsejéből.

Igazán impozánsnak tűnik a húsvastagság mérővel is ellátott BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill. A jó idő közeledtével jó hasznunkra lehet. Szerencsére most a Banggood raktárából 69.99$-os áron vásárolható meg.

A BlitzWolf BW-SM1 elektromos grillt itt találod meg

🔹Kupon : BG3cf9c5

_________________________________________________________

A BlitzWolf BW-HC2 porszívó még olcsóbb lett

Igazán kisméretű a 100 wattos motorral ellátott szívó rész, ami egy 100 milliliteres portartállyal rendelkezik.

A henger alakú porszívó rettentő kicsi és könnyű lett, amihez használhatjuk a toldó csöveket és a különböző méretű és fajtájú fejeket, hogy a lakás minden részét tisztán tarthassuk vele. A 2200mAh kapacitású akkumulátort sok porszívóval ellentétben USB portról tölthetjük fel, így bárhol, bármikor elláthatjuk energiával. Kis mérete miatt nem csak a lakásban, hanem az autó tisztántartásában is a segítségünkre lehet.

A portartályt mágneses zár tartja a helyén és számtalan szűrővel, HEPA filterrel is ellátták. Az újdonság most is európai raktárból (CZ) rendelhető meg, így áfa és vámmentesen érkezik, ami a kedvezmény kóddal 45.99$-ba kerül, így ez a legolcsóbb BlitzWolf akkumulátoros porszívó.

BlitzWolf BW-HC2

🔹Kupon : BGe847a7

_________________________________________________________

A nagy kedvenc BlitzWolf BW-AF1 forrólevegős sütő

bw-af1 1

Teszt

Európai raktárból és a kedvezmény kóddal olcsóbban rendelhető meg a BlitzWolf BW-AF1 forrólevegős sütő, amivel egészségesen, akár olajmentesen is süthetünk, főzhetünk. Kihúzható kosárral rendelkezik, amely a forró kiáramló hőtől elszeparáltan külön lévő füllel rendelkezik. A modern megjelenését a letisztult fekete felület és az érintésérzékeny gombok biztosítják.

bw-af1 2

6 liter űrtartalommal rendelkezik, ami kiemelkedő a kategóriában. A kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Amint behelyezzük az elkészíteni kívánt étellel telepakolt kosarát a kijelző automatikusan bekapcsol, hogy kiválasszuk a kívánt hőfokot és a sütési időt, illetve megadhatjuk az előre beállított ételek elkészítéséhez kívánt módot is. Ez lehet krumpli, hal, csirke hús vagy akár steak is.

bw-af1

A tetején található érintésérzékeny gombokkal választható ki a sütési idő 1-60 perc és a hőmérséklet is 40-200 Celsius fok közötti értékkel. A magas hőmérsékletű levegőt cirkuláltatja az eszköz, de ha szeretnénk egy olaj spray segítségét is igénybe vehetjük, hogy panírozott húst vagy a sültkrumplit kevés olajjal készíthessünk el. A BlitzWolf BW-AF1 olajmentes forrólevegős sütő 30.5 x 29.5 x 35 centiméteres mérettel rendelkezik.

A BlitzWolf BW-AF1 a Banggood európai (CZ) raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen 89.99$-ért

🔹Kupon : BG611395

_________________________________________________________

BlitzWolf BW-TH13 HUB SSD foglalattal

BlitzWolf BW-TH13 2BlitzWolf BW-TH13 1

USB Type-C porton keresztül kapcsolódhatunk az elosztóhoz, amibe egy M.2 SSD meghajtót is belerakhatunk. Két változat készül belőle, DP és VGA kimenettel, a különféle csatlakozók száma azonban azonos a két modell esetében.

BlitzWolf BW-TH13 3

A BlitzWolf BW-TH13 HUB-on kapunk:

  • M.2 SATA3.0 csatlakozót,
  • 2xUSB 2.0,
  • 2xUSB3.0 portot,
  • DP/VGA kimenetet és 3 HDMI portot,
  • Gigabites LAN,
  • USB-C PD3.0,
  • 3xUSB-C portot adatátvitelhez,
  • 3.5mm fülhallgató csatlakozót,
  • microSD és SD kártyaolvasót

A BlitzWolf BW-TH13 USB HUB-ot itt találod meg

Kupon:BG26080b

Ez már a harmadik BlitzWolf termék, de itt megtalálod a gyártó többi HUB-ját és a kisebb elosztóit is. Ezeket az EU Priority Line szállítással továbbra is áfa/vámmentesen rendelheted meg.

BlitzWolf® BW-TH12

BlitzWolf® BW-TH14

_________________________________________________________

BlitzHome BH-IM2 jégkocka készítő gép európai raktárból

Maximum 15 perc és máris kész a jégkocka a BlitzHome BH-IM2 gépével. Gyors jégkészítés nem csak az italunkba kellhet, hanem jól jön, ha egy gyors hidegborogatásra van szükség vagy ételt szeretnénk gyorsan a hidegre tenni.

Az 1.8 literes víztartállyal rendelkező géppel 24 óra alatt már 10-12 kilogramm jeget is el tudunk készíteni, amiből az első adag az 500ml kapacitású tartóban tárolható. Mindezt automata módon, csak be kell kapcsolnunk az eszközt, elkészíti a jégkockát és automatikusan a gyűjtőtartályába üríti őket.

BlitzHome BH-IM2 jégkocka készítő gép európai raktárból (CZ)

🔹Kupon : BGd3f597

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás