Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Elektromos szerszám, töltőadapter, air fryer és sok minden más.

Topshak TS-PW2 a gyors kerékcseréhez és az otthoni munkához

A Topshak terméke az európai raktárnak köszönhetően áfa és vámmentes, a kuponnak hála pedig sokkal olcsóbb, hiszen csak 11 ezer forintba kerül az akkumulátoros szerszám. 330Nm nyomatékra képes és akkumulátorról üzemel, amihez egy 3000mAh kapacitású telepet is mellékelnek európai szabványú töltővel.

A csavarozó 17, 19, 22 mm méretű dugókulcs fejekkel van ellátva. Az olcsósításhoz használd a kupont és vedd meg az európai CZ raktárból.

Topshak TS-PW2

🔹Kupon : BG29b806

_______________________________________________________

Bakeey 2 portos töltő

Olcsó, de két USB porttal is felszerelték a töltőadaptert, ami USB-A és Type-C kimenettel is rendelkezik. Ennek köszönhetően akár két különböző töltőfejjel ellátott kábelt is hozzácsatlakoztathatunk.

USB-C portja maximum 30 wattot is képes leadni, ahogyan az USB-A portja is. Természetesen, ha egyszerre két eszközt töltenénk róla, akkor maximum 15 wattra korlátozódik az összteljesítmény leadás.

Bakeey 2 portos töltő

_______________________________________________________

S357 rádió bluetooth kapcsolattal

Pontos idő kijelzés, ébresztő funkció, hangulatfény, rádió mód, tükör mód. Az S357 mindent tud, amit elvárnánk tőle.

A kijelzője tükörként funkcionál, így ébredés után az azonnal láthatjuk magunkat benne. Természetesen ébresztő funkciót is kapott a dátum, az FM rádió funkció mellett bluetooth-on keresztül zenét is hallgatgatunk a telefonunkról, memóriakártya olvasóval is ellátták és beépített akkumulátort is kapott.

S357 rádió bluetooth kapcsolattal

_______________________________________________________

XIAOMI Mijia MAF01 forrólevegős sütő

XIAOMI Mijia MAF01

A XIAOMI Mijia olajmentes, forrólevegős sütő a Xiaomi ökoszisztémájának tagja. A segítségével akár olaj és zsír nélkül készíthetünk el különböző ételeket.

Kihúzható kosárral rendelkezik, amely a forró kiáramló hőtől elszeparáltan külön lévő füllel rendelkezik. A modern megjelenését a fekete-fehér színkombináció biztosítja, amely fel is dobhatja a konyhai enteriőrt. A 3.5 liter kapacitású kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Amint behelyezzük az elkészíteni kívánt étellel telepakolt kosarát a kijelző automatikusan bekapcsol, hogy kiválasszuk a kívánt hőfokot és a sütési időt, illetve megadhatjuk az előre beállított ételek elkészítéséhez kívánt módot is. Ez lehet krumpli, hal, csirke hús vagy akár steak is.

Az elején található karcálló felületen választható ki a sütési idő perc és a hőmérséklet is 40-200 Celsius fok közötti értékkel. A magas hőmérsékletű levegőt cirkuláltatja az eszköz, de ha szeretnénk egy olaj spray segítségét is igénybe vehetjük, hogy panírozott húst vagy a sültkrumplit kevés olajjal készíthessünk el. A XIAOMI Mijia olajmentes forrólevegős sütő 33.5 x 25.2 x 30.4 centiméteres mérettel rendelkezik.

A XIAOMI air fryer a Hekka európai raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen 68$-ért, azaz körülbelül 24.000 forintért szerezhetjük be.

A XIAOMI olajmentes, forrólevegős sütőt itt találod meg

🔹Kupon : HekkaXiaomiAF

_______________________________________________________

Xiaomi gőzölős vasaló

A Xiaomi Mijia MJGTJ01LF ereje a tudásában rejlik, hogy sima függőleges gőzölős vasalóként használhatjuk, de a felhelyezhető fém fejnek köszönhetően normál gőzölős vasalóvá alakíthatjuk, hogy vasalódeszkán is használhassuk. Az alumínium fejen találjuk a gőz kifújásához szükséges apró furatokat. Innen távozik a meleg levegő, hogy a ruha szálai közé hatolva, az anyag függőleges pozícióját használva kiegyenesítse a szálakat. Gőzt termelve, a ruhán végig húzva a fejet ez is segít a szálak fellazításában és vasalásában.

A magas hőmérsékletnek köszönhetően nem csak vasalhatunk, de sterilizálásra is használható, ami segít megszüntetni a kellemetlen szagokat, felfrissítve a ruhát. Ez kiváltképp jól jön abban az esetben, ha olyan anyaggal rendelkezünk, amit nem moshatunk mosógépben, például egy szövetkabát esetében.

A vasaló 1200W teljesítménnyel rendelkezik, a víztartálya 160 milliliter kapacitású. Kiváltképp jól jön a Xiaomi terméke, amikor utazni indulunk és kellene egy vasaló a poggyászba. A gőzölös használat azonban azoknál a ruhadaraboknál jön jól, amiket nem lehet közvetlenül egy forró vasalóval simává varázsolnunk. Illetve azoknál, ahol fontos, hogy felfrissítsük azokat, mert ahogy már korábban említettem, nem lehet kimosni őket.

A felhelyezhető fém fejnek köszönhetően a Xiaomi Mijia MJGTJ01LF sima normál vasalóként is használható azzal a különbséggel, hogy a gőzölő funkció és a melegített elülső rész hevíti fel a fejet. A vasaló szerencsére CZ, azaz csehországi raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Xiaomi gőzölős vasaló

🔹Kupon : BGHU01LF

_______________________________________________________

Proscenic T21 forró levegős sütő csak 29 ezer forintért

Meglepő módon a Proscenic T21 és T22 is azonos áron kapható, ami remek dolog, hiszen így mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb modellt.

A T21 1700 wattos teljesítménnyel rendelkezik, kicsit nagyobb a kapacitása, mint a T22-nek, így 5.5 literes a kosár űrtartalma. Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható termék is remek áron van, mert a kedvezmény kóddal, mert csak 93$-ba kerül

Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő, de a WiFi kapcsolatnak hála akár a mobiltelefonról is elindíthatjuk a sütést. Az európai szabványú aljzatnak hála idehaza is használhatjuk és az EU raktárnak köszönhetően (CZ=Cseh) áfa/vámmentesen rendelhető meg.

Proscenic T21 forró levegős sütő

🔹Kupon : A96DAF87ADA5

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás