A Yard Force elektromos fűnyíróval könnyedén karbantartható a zöld gyep, emellett remek hír, hogy európai raktárból rendelhető meg, a kedvezmény kóddal pedig a végösszegből is spórolhattok.

Promóciós termékek

A nagy teljesítményű 20 V-os 2,0 Ah-s lítium-ion akkumulátorral felszerelt Yard Force EasyMow 260B robotfűnyíró vágási szélessége 160 mm, vágási magassága pedig 20–55 mm, amit 3 előre beállított opcióból választhatunk ki.

Egyedülálló élvágó funkciójával tisztán és rendben tarthatja kertjét, akár egy 260 m²-es alapterületű kertet is képes rendben tartani. De választható nagyobb modell, ami már 300 vagy 400 négyzetméteres kert részre is ideális választás. Az alkalmazásvezérlés Bluetooth kapcsolaton keresztül egyszerű kezelést biztosít, a legfejlettebb típus pedig WiFi-vel is rendelkezik

Az egészségesebb kertért a praktikus talajtakaró rendszerrel a fűszálakat talajtakaróba nyírja, és osztja el a gyepen, így műtrágyaként maradhatnak ott a levágott fűszálak. Kiegészítő védelemmel rendelkezik beépített érzékelőkkel, így megemeléskor leállítja a pengéi forgását és kikerüli az akadályokat és akár 30%-os emelkedőkkel is megbirkózik.

Amit a csomag tartalmaz: 1x robotfűnyíró / 1x töltőállomás / 80 m-es határolóhuzal / 100 db. Rögzítő szögek / 9 m tápkábel / 3 x tartalék kés / 3 x tartalék csavar / 3 x kábelcsatlakozók / távtartó vonalzó / használati utasítás.

Yard Force EasyMow 260B robotfűnyíró

Promóciós termékek Használd a YARDFORCE kódot a kedvezményért  

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás