KORAK K-CS01 autórádióhoz egy kamerát is mellékel a gyártó, amit az autó hátuljára felszerelve sokat segíthet a parkolásban, hogy a kamera képét a 7 colos kijelzőn láthatjuk.

A 2 DIN-es autórádió Android 9.0 rendszert futtat, így akár külső alkalmazásokat is fel lehet rá telepíteni. A 2GB memória és 32GB tárhely elegendő egy ilyen eszköz számára. A 7 colos, érintésérzékeny kijelző 1024×600 pixellel rendelkezik, a rendszer meghajtásáról egy két magos 1.16GHz-es CPU gondoskodik.

A beépíthető autórádió beszereléséhez jobb, ha autóvillamossági szakember segítségét vesszük igénybe. De szerencsére a csomagban minden szükséges eszköz megtalálható, még az a GPS vevő is, amivel navigációra is használható majd a KORAK autórádiója.

Kimeneti teljesítménye 4x45W, kapott Bluetooth-t is, aminek köszönhetően a mobiltelefonunkkal is rácsatlakozhatunk. Az autó hátsó részére felszerelhető kamera képét pedig a megjelenítő kijelzőjén láthatjuk, így segítve a parkolást.

A KORAK autórádió 89$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

Hasonló Android-os autórádiók  

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Borgulya János on

    A gond annyi vele, hogy a navigáció és a rádió hangereje nincs szétválasztva, illetve nem reagál a készülék, igy ha meg a rádió a navigáció közben gyengén hallható a hang.

Hozzászólás