A BlitzWolf® BW-SP1 stylusa Android és iOS eszközökkel is használható, így laptoppal, táblagéppel, de még mobiltelefonnal is megkönnyíthetjük a mindennapi munkánkat.

BlitzWolf® BW-SP1 stylus_

Egy digitális aláírás létrehozása is pofonegyszerű feladat a BlitzWolf ceruzájával. Ennek köszönhetően nem kell egy dokumentumot kinyomtatni, aláírni, majd beszkennelni, hanem egy táblagépen vagy egy érintőkijelzős laptopon másodpercek alatt szignózhatjuk a dokumentumainkat. Ez az indok volt nekem is a fő szempont, amikor megrendeltem a BlitzWolf stylusát.

BlitzWolf® BW-SP1 stylus_-10

A jól megszokott színvilágú zöld és fehér csomagban a ceruzán kívül két tartalék fejet, USB töltőkábelt, véletlen érintés elleni kesztyűt és egy tokot is kapunk.

BlitzWolf® BW-SP1 stylus_-5

BlitzWolf® BW-SP1 stylus_-3 BlitzWolf® BW-SP1 stylus_-4

A 13.5 grammot nyomó toll 16.55 centiméter hosszú, kerülete 9 milliméter. Fogásának jót tesz, hogy nem teljesen lekerekített henger alakú, hanem egy teljes hosszában csapott oldallal rendelkezik. A 2 milliméter szélességű fej cserélhető, ehhez csak le kell tekerni a menetes véget, hogy eltávolítsuk azt. A toll hátsó részén az érintésérzékeny gombbal kapcsolható be az apró visszajelző leddel zöld színnel jelölt iPad mód, kékkel pedig a többi kapacitív kijelzővel rendelkező eszközzel való működés.

Fura, de nekem mind a két móddal működött a 6. generációs iPad-emmel és ez fontos momentum, hiszen csak ettől a modelltől felfelé kompatibilis a toll (iPad6/ iPad mini5/ iPad Air3/ iPad Pro/ iPad Pro3/ iPad7/ iPad Pro/ iPad Pro4). Azonban valami mégis csak van ebben a módválasztásban, mert a zöld színnel jelzett móddal nem tudtam a tollal navigálni a iPhone telefonomon, de a sima kapacitív kijelzőkhöz szánt kék móddal viszont igen. Ahogyan a kék módra váltva ki is tudtam próbálni az érintőkijelzős Teclast F6 Pro laptopomon is.

BlitzWolf® BW-SP1 stylus_-9

Az írás és rajz folyamatos, gyorsan rajzoló mozgásnál vehető csak észre, hogy a rajzolt vonal később jelenik meg a kijelzőn, mint ahogy azt felskicceljük. De egyszer sem találkoztam vonalszakadással, nem érzékelő résszel. A multifunkciós toll hátránya, hogy nem rendelkezik különböző fokú nyomásponttal, illetve oldalra döntve nincs satírozó funkciója. Mivel a rajz távol áll tőlem, így a fő funkciója a digitális dokumentumok aláírása és gyors kézjegyzet lesz a profilja.

A csomagban mellékelnek még egy véletlen érintés elleni kesztyűt, amivel a kis és gyűrűsujjunkat fedhetjük le. Ez a próbák alapján tűnt valóban hasznos megoldásnak, hiszen amikor rajzolunk, akkor nincs véletlen érzékelés, amikor a kézfejünket megtámasztjuk a kijelzőn. Hosszabb rajzoláshoz ajánlott egy ilyen kiegészítő beszerzése.

BlitzWolf® BW-SP1 stylus_-7

Másik extraként egy fekete, bőrhatású tokot is kapunk, aminek alsó fele ragasztóval ellátott. Így egy táblagép tokjára, az asztal oldalára vagy bárhová felragaszthatjuk, ahova szeretnénk. A tok előnye, hogy mivel fontosnak tartották az iPad kompatibilitást, a mágnesének köszönhetően megtartja magát a táblagép oldalán. Persze csak akkor használható, ha nincs az iPad-en tok. De ez a mágnesesceruza tartó mód csak az otthoni környezetben ideális, ha utazunk és mozgatnánk, táskába ki-be pakolnánk, akkor előbb vagy utóbb leesne onnan. Így utóbbi kompromisszumokkal használható.

BlitzWolf® BW-SP1 stylus_-11

Az USB-C porton feltölthető 110mAh kapacitású akkumulátorával akár 1 éves készenléti idő is elérhető. Azonban folyamatos használat mellett akár 12 órán át is velünk lehet a munkában. Szerencsére nem kell félnünk attól, hogy nem kapcsoljuk ki és magától lemerül, mert 5 perc inaktivitás után lekapcsol. 100%-os kapacitásra pedig 1 óra alatt újra feltölthető. A BlitzWolf® BW-SP1 jó kis termék lett, sajnos nem rendelkezik számos nyomáspont érzékeléssel, de kezdő rajzolóknak, sokat jegyzetelőknek ideális választás lehet.

BlitzWolf® BW-SP1 stylus

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

3 hozzászólás

  1. Szia,

    Egy kicsit írhattál volna arról is Windows alatt mennyire használható. Navigáláshoz esetleg egér kiváltásához tablet módban. Köszi

    • Szia!

      Megnéztem egérként, de nekem nem kényelmes az egér kiváltására. Ha már érintőkijelzős a Windows-os laptop vagy táblagép, akkor ott ujjal egyszerűbb a használata, a toll nekem nem váltotta ki az egeret.

Hozzászólás