A BlitzWolf BW-VP15 projektor a gyártó legújabb modellje, ami FullHD felbontásával és 7000 ANSI Lumen fényerejével az egyik legjobb megfizethető árú modell a piacon.

Maximum 180 colos átmérőjű, azaz közel 458 centiméter átmérőjű képet is kivetíthetünk a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. Az új modell 7000 Lumen fényerősségre képes, támogatja a 4:3 és 16:9 képarányt is és fejlettebb 5000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik.

Az BlitzWolf BW-VP15 projektort ellátták 3.5mm-es audio kimenettel, erre ráköthetjük az erősítőnket is, de beépített hangszórókkal is ellátták. Mellette találunk egy AV két HDMI és két USB csatlakozót, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az MP4/AVI/WMV/RMVB videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

A HDMI bemeneteire külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. A megjelenítésre képes felbontása FullHD (1920 x 1080 pixel). A WiFi kapcsolatnak köszönhetően a telefonunk képét is tükrözhetjük a projektorra. A Bluetooth által pedig egy vezeték nélküli fejhallgatón keresztül is hallgathatjuk a projektor által kivetített film vagy konzoljáték hangját.

A termék természetesen EU csatlakozóval érkezik, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk. A BlitzWolf BW-VP15 projektor 199 amerikai dollárba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-VP15 projektort itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás