A Xiaomi 12 a Snapdragon® 8 Gen 1 processzorát kapta meg, így a nyers erőnek nem leszünk hiányában, de az új modell sok más konkurensen is túlmutat.

xiaomi 12

Az újgenerációs CPU az AnTuTu benchmarkban már 1000000 körüli pontszámra is képes, pedig eddig csak álom volt a milliós pontszám elérése. A Goboo.com-nak köszönhetően egy új Mi Watch S1 Active okosóra is az ajánlat részét képezi, amit ingyen adnak a telefon mellé, ha előrendeled azt. Ehhez csak 20EUR összegű előleget kell befizetni az oldalon, majd a maradékot 04.01-10 között kell kiegyenlíteni. Az okosóra 04.15-től lesz elérhető, ekkor fogják majd kiszállítani.

xiaomi 12 cpu

Az 50 megapixeles hátlapi kamerával rendelkező Xiaomi 12 egy 6.28 colos AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami 120Hz-es kép és 480Hz-es érintésfrissítéssel rendelkezik. A Harman/Kardon rendszer támogatja a Dolby Atmos hangzást is.

xiaomi 12 camera

A hátlap alá épített 4500mAh kapacitású akkumulátort 67 wattal tölthetjük fel vezetéken, 50 wattal pedig vezeték nélküli töltővel és támogatja a visszatöltést is.

Jelenleg a 8/256GB-os modell vásárolható meg, amihez ajándékba jár a Xiaomi okosórája. A terméket pedig a spanyolországi raktárból küldik, így áfa és vámmentesen fog megérkezni hozzád.

Xiaomi 12 mobiltelefon

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás