Megérkezett az új Xiaomi Redmi Note 11, ami a gyártó sikerszériájának új tagja, a már ismert jegyekkel, azaz a Redmi modellektől megszokott remek hardveres felépítésével és pénztárcabarát árazásával.

A Xiaomi Redmi Note 11 és a teljesen más processzorral rendelkező Xiaomi Redmi Note 11S már Global Version kiadások, tehát az európai piacra szánt termékek, ami azt jelenti, hogy magyar nyelvű menüvel és hazai 4G támogatással is rendelkeznek.

 

Xiaomi Redmi Note 11

Az újgenerációs Note is már AMOLED kijelzőt használ. A sokáig csak a felsőkategória privilégiumaként ismert megjelenítő 6.43 colos és 2400×1080 pixeles felbontással rendelkezik. Már 90Hz-es képfrissítést tud, ami vizuálisan egy sokkal gördülékenyebb használatot tesz lehetővé, a gyors érintés mintavételezést a 120Hz-es frissítés segíti.

A Redmi Note 11 a Qualcomm processzorát használja, név szerint a Qualcomm Snapdragon 680 chipet, ami nyolc magos, maximálisan 2.4GHz-re képes és 250.000 pontot ért el az AnTuTu benchmarkban.

RAM és tárhely fronton sem lehet panaszunk, hiszen a választék bőséges a 4/64, 4/128 és 6/128GB-os modelleknek köszönhetően. Emellett pedig lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, ha kevés lenne a belső tárhely mérete.

Vezeték nélkül kapcsolatokból van Bluetooth 5.0, helymeghatározás 2.4 és 5GHz-es WiFi, a két SIM kártyát fogadó telefon pedig a hazai 4G hálózatot is kezeli.

Kamera fronton is újítás történt, hiszen az előlapi 13 megapixeles kamera mellett a hátlapon a fő optika már 50 megapixeles képeket tud készíteni. Ezt pedig kiegészíti egy 8 és két 2 megapixeles kamera is. A Note szériánál megszokott a méretes akkumulátor kapacitás a hosszú üzemidő érdekében, így a telefon egy 5000mAh kapacitású akkut kapott, amit akár 33 wattal is tölthetünk a telefonhoz mellékelt európai szabványú adapternek köszönhetően.

A Xiaomi Redmi Note 11 mobiltelefon már megvásárolható az AliExpress Xiaomi Mi Store kínai raktárából, a különböző modellekért és árakért kattints ide

 

Xiaomi Redmi Note 11S

 

Az „S” modell a Note 11 széria MediaTek processzorára épülő tagja, de fejlettebb hardverelemekkel rendelkezik.

A Xiaomi Redmi Note 11S is 6.43 colos és 2400×1080 pixeles felbontással rendelkezik. Ez a modell is 90Hz-es képfrissítést tud, a gyors érintés mintavételezéshez pedig már 180Hz-es frissítés társul.

A Xiaomi Redmi Note 11S a MediaTek processzorát használja, név szerint a MediaTek Helio G96 chipet, ami nyolc magos, maximálisan 2.05GHz-re képes és 340.000 pontot ért el az AnTuTu benchmarkban.

RAM és tárhely fronton itt sem lehet panaszunk, hiszen a választék most is bőséges, de itt emelték a tétet. a 6/64, 6/128 és 8/128GB-os modelleknek köszönhetően. Emellett pedig szintén lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, ha kevés lenne a belső tárhely mérete.

Vezeték nélkül kapcsolatokból van Bluetooth 5.0, helymeghatározás 2.4 és 5GHz-es WiFi, a két SIM kártyát fogadó telefon pedig a hazai 4G hálózatot is kezeli.

Kamera fronton még nagyobb újítás történt, hiszen az előlapi 16 megapixeles kamera mellett a hátlapon a fő optika már 108 megapixeles képeket tud készíteni. Ezt pedig kiegészíti egy 8 és két 2 megapixeles kamera is. A Note 11-nél található méretes akkumulátor itt is megvan, így a telefon egy 5000mAh kapacitású akkut kapott, amit akár 33 wattal is tölthetünk a telefonhoz mellékelt európai szabványú adapternek köszönhetően.

A Xiaomi Redmi Note 11S mobiltelefon már megvásárolható az AliExpress Xiaomi Mi Store kínai raktárából, a különböző modellekért és árakért kattints ide

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás