Első látásra a BlitzWolf vonalat viszi tovább a GC-RC01 széke a BlitzWolf BW-GC1-el, ami majdnem 180 fokban dönthető háttámlával, deréktámasszal és fejpárnával is rendelkezik

Az európai raktárnak köszönhetően nem kell foglalkoznunk áfa/vám költséggel és a szállítási idő is rövidebb, mintha kínai raktárból rendelnénk meg a terméket. Szerencsére az ára is parádés, jelenleg 99.99$-ba kerül.

A műbőr borítás piros-fekete színe hasonló a BlitzWolf termékéhez, de más összeállításban láthatjuk rajta a két fő uralkodó színt. Ha nincs szükség a nyakpárnára, le is vehetjük azt. A Douxlife GC-RC01 gamer szék majdnem 180 fokos szögben hátra dönthető, ezen kívül az ülőlap magasságát 126-136 centiméter között változtathatjuk.

Nem csak a szék magassága, de a kartámasz magassága is állítható, a kényelmünk érdekében pedig egy szintén lecsatolható deréktámaszt is kapunk. A Douxlife GC-RC01 gamer szék a kedvezmény kóddal 32.000 forintba kerül.

A Douxlife GC-RC01 gamer széket itt találod meg

Kupon: BGEURC011

Itt megtalálod a többi gamer széket is

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás