A BlitzWolf konyhai kiegészítőire létrehozott almárkája a BlitzHome most egy automata jégkockakészítő géppel jelentkezett.

Maximum 15 perc és máris kész a jégkocka a BlitzHome BH-IM2 gépével. Gyors jégkészítés nem csak az italunkba kellhet, hanem jól jön, ha egy gyors hidegborogatásra van szükség vagy ételt szeretnénk gyorsan a hidegre tenni.

Az 1.8 literes víztartállyal rendelkező géppel 24 óra alatt már 10-12 kilogramm jeget is el tudunk készíteni, amiből az első adag az 500ml kapacitású tartóban tárolható. Mindezt automata módon, csak be kell kapcsolnunk az eszközt, elkészíti a jégkockát és automatikusan a gyűjtőtartályába üríti őket.

🔹Kupon : BGHU1648

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás