Az okos ajtózár európai raktárból rendelhető meg, így ha te is fel szeretnéd okosítani az ajtódat, itt a remek lehetőség, hogy áfa és vámmentesen szerezd be az új okos eszközt.

Fém, fa és tolóajtókon is használható és az sem baj, ha már cseréltünk otthon zárat, hiszen a méretekre oda kell figyelni. Ellenáll a -25 és + 55 Celsius fok, karcálló frontrésszel rendelkezik a teljes egészéből alumíniumból készült.

Lehetőségünk van az egész családnak engedélyt adni az ujjlenyomat olvasó által vagy a mellé kapott két kódkártyával. A biometrikus azokosításhoz akár 90 mintát is megadhatunk, ezen kívül PIN kódot is használhatunk.

A működéséhez 4 darab AA méretű elemre lesz szükségünk, ami a leírás szerint napi 20 használattal is 10 hónapig üzemel. Attól sem kell tartani, ha lemerülnének az elemek és nem tudjuk használni az ajtót, hiszen ilyenkor akár az USB porton keresztül is energiát adhatunk neki amihez használhatjuk a fizikai kulcsot is, hogy bejussunk a lakásba.

Az okos ajtózár a kedvezmény kóddal 63$-ba kerül, amit az európai raktárból (CZ)

🔹Kupon : BGHU1628

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás