A Haylou RS4 a sokadik a sorban, de az Apple Watch külső mellett AMOLED kijelzőt kapott és a 10 napos üzemidő sem hangzik rosszul. Akinek bejön az alma design, de egy olcsó alternatívát akar, az eddigi tesztjeink alapján a Haylou órák megbízhatónak tűntek.

A Haylou RS4 egy ízig-vérig minőségi óra lett, ha az anyaghasználatot nézzük. Az óratok fémből készült, a Xiaomi alá tartozó brand legújabb terméke szakít kör alakú design-nal és visszatérve a gyökerekhez egy szögletes formát kapunk lekerekített élekkel.

Az óra, amit természetesen elláttak optikai pulzusmérő szenzorral és véroxigénszint mérővel, egy méretes 1.78 colos, 448 x 368 pixel felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami egy alumínium házba költözött.

Különféle sport módok mérésére is alkalmas, így a kényelmesebb használat érdekében szilikon pántot kapunk hozzá. 12 sportmód mérésre használható, köztük a futás, kerékpározás, foci, evezés és számtalan mód is megtalálható a repertoárban.

A 230mAh kapacitású akkumulátora 10 napos használati időt tesz lehetővé. Az érintőkijelzőjének köszönhetően könnyedén navigálhatunk az óra menüjében, amin elérhető az időjárás alkalmazás, zenevezérlés, hogy csak párat említsünk a funkciókból. A Haylou RS4 au EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető, amihez kedvezmény kódunk is van.

Haylou RS4 okosóra

Kupon:BGHYRS4

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás